Izvor: Novosti
23.08.2021 u 20:49
0

UŽAS NA PLAŽI KOD ŠIBENIKA: Dečaci (4) se uboli na špric

Dva dečaka su se ubola na bačene igle na plaži u Zablaću kod Šibenika.

Majka ih je odmah odvela u bolnicu, gde su proveli dva sata. 

VAŽNO:

UŽASI NA KOSOVU NE PRESTAJU! Grupa Albanaca pretukla srpskog DEČAKA (12)

SLIKA GOVORI VIŠE OD HILJADU REČI: Mali podelio fotografije NAJLEPŠEG DELA BEOGRADA koji su sugrađani ranije IZBEGAVALI! (FOTO)

CIPRIJANI: Definitivno razmišljam o ulaganju u Beograd – imate sjajnog predsednika!

KORONA PRESEK: Najnoviji podaci o epidemiološkoj situaciji u Srbiji

Lekari su objasnili da je mala šansa da se deca ovim putem zaraze zbog velike vrućine na koju virusi nisu otporni.

– Došla sam na plažu sa svojim i drugaricinim sinom. Oni su se igrali i u jednom momentu su mi saopštili da ih je nešto ubolo. Kada smo pomerili stvari shvatili smo da su tu bačene igle – rekla je majka ubodenog dečaka.

Deci je izvađena krv i testirani su na HIV i još dve vrste hepatitisa. Test će morati da ponove nakon tri i nakon šest meseci.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter