Izvor: Happy BSC
14.04.2022 u 14:54
0

ZAHAROVA NAKON ŠTO JE NAPALA SRBIJU PODRŽALA JE MILORADA DODIKA! Napala je Ameriku i Britaniju, njene reči ore se Banjalukom

Zvanična Moskva osuđuje američke i britanske sankcije protiv srpskog člana Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorada Dodika i drugih zvaničnika BiH, izjavila je danas portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova.

Kako kaže, Zapad nastoji da preformatira Balkan po sopstvenim merilima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Odlučno osuđujemo unilateralna personalna ograničenja uvedena članu Predsedništva BiH Miloradu Dodiku i brojnim zvaničnicima te države“, navodi se u saopštenju portparolke objavljenom na sajtu MIP-a.

MARIJA ZAHAROVA BESRAMNO NAPALA SRBIJU! Beograd je upozorila da Rusija svoje prijatelje uvek podržava, nije imala ni malo razumevanja

Prema njenim rečima, takva praksa nezakonitih sankcija najmanje može da osigura realizaciju pozitivne agende, da jača poverenje, međunacionalnu slogu, mir i stabilnost u Bosni i Hercegovini i regionu u celini.

„Očigledno je da Zapad, sprovodeći takvu zlonamernu i destruktivnu politiku, teži samo jednoj stvari, a to je da preoblikuje Balkan po sopstvenim šablonima nanoseći štetu nacionalnim interesima zemalja regiona, da pod izmišljenim izgovorima elimiše sve neistomišljenike i one koji se ne slažu sa zapadnom neokolonijalnom politikom“, ocenila je Zaharova.

Moskva je, kako kaže, uverena da je Balkan teritorija ravnopravne saradnje, a ne konfrontacije i svođenja računa.

S tim u vezi, Rusija apeluje na sve spoljne učesnike da odustanu od egoističnih pristupa i da se vrate konstruktivnoj saradnji, navela je predstavnica za medije ruskog ministarstva spoljnih poslova, preneo je Sputnjik.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter