Izvor: Happy BSC Portal/Telegraf.rs
26.11.2023 u 08:45
0

ZAPALILA SE LOKOMOTIVA NA VOZU BEOGRAD-BAR: Stao na stanicu, počeo da gori, mašinovođa u bolnici

Čeka se da stigne druga lokomotiva, a iz Željezničkog prevoza Crne Gore nisu mogli da informaciju kada će voz ponovo krenuti.

Na lokomotivi međunarodonog putničkog voza koji saobraća na liniji Bar – Beograd, tokom večernjih sati na stanici Zeta došlo je do požara.

– Voz je stao u stanicu, a onda se zapalilo na instalacijama lokomotive. Na lice mesta odmah su izašle vatrogasne ekipe koje su lokalizovale vatru, potvrđeno je za agenciju RINA.

U požaru nije bilo povređenih putnika, ali je mašinovođa prevezen u bolnicu jer se prema rečima očevidaca nagutao dima i na svu sreću zadobio je lakše telesne povrede.

KRIVIČNE PRIJAVE ZBOG UTAJE POREZA: Oštetili budžet Crne Gore za blizu 300.000 evra

Čeka se da stigne druga lokomotiva, a iz Železničkog prevoza Crne Gore nisu mogli da informaciju kada će voz ponovo krenuti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter