Izvor: Alo
11.04.2024 u 11:34
0

STIGAO JE NOVI CIKLUS IGRE UZMI RAČUN I POBEDI: Ministar Mali zadovoljan prošlogodišnjim rezultatima

Potpredsednik vlade i ministar finansija Siniša Mali predstavlja u Palati Srbija novi ciklus nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2024".

– Prošle godine ostvarili smo sjajne rezultate kad je nagradna igra u pitanju. Drago mi je što je mnogostruko porasla svest građana Srbije o tome da treba uzimati fiskalne račune i da se zajedno borimo sa sivom ekonomijom. Kada se neki porez naplati kada je država u pitanju svi građani od toga korist imaju – rekao je ministar.

– Milion i 50 hiljada građana Srbije je učestvovalo prošle godine u igri – naveo je on i dodao da je na pravi način promovisana borba protiv sive ekonomije.

– Prvo izvlačenje u subotu 11. maja, poslednje u subotu 8. juna. Imaćemo 10 izvlačenja. Nagradni fond je vredan 1,9 miliona evra. To 10 stanova u naselju Zemunske kapije. Dva su jednoiposobna, dva dvosobna, pet trosobnih i jedan četvorosoban dupleks – rekao je Mali.

ZVANIČNO SE OGLASIO FOND PIO Važna vest za sve penzionere

Istakao je da je u međuvremenu poboljšana aplikacija.

– Od 8. aprila kreće slanje računa. Mi već od tada imamo 2,8 računa u sistemu, a nekin 158 aplikacija otvorenih. Svi prethodni nalozi su obrisani – svako ko želi da učestvuje mora da se ponovo na aplikaciji registruje. Osim svog računa možete još 4 člana da dodate na istu aplikaciju. Možete tako da pomognete bakama i dekama koji se ne snalaze na aplikacijama. Svako onaj ko bude dobio račun nakon plaćanja kreditnom karticom, a ne gotovinom, imaće priliku da mu se duplo računa nnjegov račun – dakle 100 posto više šanse da dobije nagradu. Njihov račun će se računati kao dva – rekao je on.

Ministar održava konferenciju sa početkom u 11 časova, a govori i direktorka Poreske uprave Dragana Marković, kao i član Izvršnog odbora NALED-a Nikola Vuletić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter