Izvor: Sputnik Srbija
14.06.2022 u 11:36
0

OBORENI UKRAJINSKI AVION MiG-29 I HELIKOPTER Mi-24! Likvidirano preko 350 ukrajinskih ekstremista

U toku prethodnog dana ruska vojska je raketama „kalibar“ uništila arsenal artiljerijskog naoružanja i municije ukrajinske vojske u Černigovskoj oblasti, saopštio je general-major Igor Konašenkov.

Visoko preciznim raketama vazdušnog baziranja uništeno je 11 položaja sa ljudstvom i tehnikom ukrajinske vojske, osam položaja artiljerijskih jedinica Oružanih snaga Ukrajine, uključujući tri voda višecevnih raketnih bacača „grad“ u DNR i LNR, kao i dva skladišta municije na južnoj periferiji Harkova i u LNR.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ruska avijacija uništila je 101 položaj sa ljudstvom i ukrajinskom vojnom tehnikom, likvidirano je preko 350 ekstremista, tri komandna mesta, 13 tenkova i drugih oklopnih vozila, šest višecevnih raketnih bacača „grad“, 14 oruđa poljske artiljerije i 22 specijalna vojna vozila.

Ruska sredstva PVO oborila su ukrajinski avion MiG-29 u području Slavjanska u DNR kao i helikopter Mi-24 u području Snigirjovke u Nikolajevskoj oblasti, kao i devet dronova.

UKRAJINSKI EKSTREMISTI PUCALI U LEĐA VOJNICIMA KOJI SU HTELI DA SE PREDAJU: 32 vojnika poginulo

Raketne snage i artiljerija Oružanih snaga Rusije u toku prethodnog dana uništili su 280 položaja sa ljudstvom i tehnikom Oružanih snaga Ukrajine, 18 komandnih mesta, 59 poloćaja artiljerijskih i minobacačkih jedinica, kao i skladište goriva u DNR.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter