Izvor:
15.11.2023 u 09:00
0

USKORO NOVA LINIJA: Krajem novembra kreće redovan saobraćaj do poznatog mađarskog grada

Vozni saobraćaj sve je više popularan u Srbiji, a uskoro kreće nova linija i to između Subotice i Segedina. Prvi vozovi na ovoj relaciji krenuće 28. novembra, objavio je na svojoj Fejsbuk stranici mađarski ministar saobraćaja Janoš Lazar.

 Naš zajednički cilj je da napravimo raspored prilagođen putnicima, odnosno u obzir će biti uzete potrebe stanovnika Subotice i Segedina – objavio je Lazar.

ANDREJ PLENKOVIĆ: „Nije bilo govora o poziciji Banožića u HDZ-u“

Podsetimo, ministri građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i unutrašnjih poslova Srbije Goran Vesić i Bratislav Gašić sastali su se u ponedeljak sa mađarskim ministrima unutrašnjih poslova i građevinarstva i saobraćaja Šandorom Pinterom i Janošem Lazarom na marginama 24. Komiteta ministara Konvencije o policijskoj saradnji u Jugoistočnoj Evropi (PCC SEE) koji se održao u Beogradu.

 

STRAVIČNA NESREĆA: Voz "Soko" naleteo na muškarca na otvorenoj pruzi između železničkih stanica Zemun Polje i Zemun!
Tanjug/marko nikolic

Prvobitno je bilo najavljeno da će putnički saobraćaj krenuti 23. oktobra ove godine, ali je odloženo, a razlog za odlaganje ove železničke veze između dva pogranična grada kako je tada objašnjeno bio je što na mađarskom delu pruge još uvek nisu u potpunosti bili finalizovani završni radovi i sprovedena neophodna testiranja uređaja na samoj pruzi.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter