Izvor: Happy BSC Portal/Tanjug
14.11.2023 u 20:24
0

ANDREJ PLENKOVIĆ: „Nije bilo govora o poziciji Banožića u HDZ-u“

Premijer Hrvatske Andrej Plenković izjavio je danas da se na sednice Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) nije razgovoralo o budućnosti smenjenog ministra odbrane Marija Banožića u toj stranci.

– Nije bilo govora o poziciji Banožića u stranci“, rekao je Plenković, odgovarajući na pitanje novinara da li se raspravljalo o tome hoće li Banožića izbaciti iz HDZ-a – prenosi Index.

On je naveo da je tema razgovora bio izbor Ivana Anušića za novog ministra odbrane, nakon što je Banožić smenjen, jer je u subotu 11. novembra izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je stradao 40-godišnji Goran Šarić, otac dvoje dece.

– Danas je ta podrška, nakon jučerašnje telefonske, potvrđena i na sednici parlamentarne većine. Sutra ćemo u 13 časova biti na sastanku za obranu gde će gospodin Anušić predstaviti sebe i temeljne ideje za rad u preostalom delu mandata ove naše vlade – rekao je hrvatski premijer na konferenciji za medije.

UHAPŠEN OTMIČAR: Dubrovčanin priveden u donjem vešu (VIDEO)

Županijsko državno tužilaštvo u Vukovaru ranikje je demantovalo medijske napise da je u krvi bivšeg ministra Banožića nakon saobraćajne nesreće utvrđena prisutnost alkohola.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter