Izvor: Kurir
26.05.2024 u 17:02
0

UŽIČANIN UPOZORAVA SVE! Hvata poskoke golim rukama

Užički hvatač zmija i stršljena Arsenije Hadži Basur je opet imao intervenciju hvatanja zmije i to opet poskoka!

Ovog puta u naselju Krčagovu, u jednom magacinu, uhvatio je odraslog poskoka.

– Čovek ga je video u magacinu. Odmah su me pozvali. Ovaj poskok je bio manji od onog od prošlog puta, koji je bio u samom centru Užica. To je samo još jedna potvrda da je u Srbiji Užice grad sa najviše zmija. Možda zbog toga što grad Užice velikim delom leži na belom kamenu, a zmija i stršljenova više ima na belom kamenu, nego na drugim površinama – kaže Hadži Basur.

I zato Užičani imaju sreće što imaju sugrađanina Arsenija Hadži Basura, koji inače radi kao taksista, velikog eksperta za hvatanje zmija i, kako sam kaže, jedan je od retkih u Evropi koji i otrovnice hvata bez rukavica i štipaljki, i jedini uklanja gnezda stršljenova na Balkanu.

SAMOPREDELJENJE MORA BITI STRATEŠKO: Milenković smatra da im odgovara da parlamentarni izbori budu pre američkih

 Ovo je Božiji dar! Bolje je da me zovete za vožnju taksijem nego da hvatam zmije ili uklanjam stršljenove, ali teže je boriti se sa ljudskim zverima nego životinjskim – kaže Basur u šali.

On upozorava da ljudi raspremaju svoja dvorišta, da se održavaju područja oko firmi.

Ako je za utehu Užičanima, Arsenije dodaje da je ove godine u odnosu na isti period prošle godine imao manje intervencija.

Prethodnog odraslog poskoka Arsenije je uhvatio prošlog meseca.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter