Izvor: Glossy
31.12.2023 u 14:05
0

BRZA TORTA ZA SVE ZAPOSLENE ŽENE: Idealna poslastica sa krem bananicama, gotova za 15-ak minuta

Ako nemate vremena i strpljenja da pravite komplikovane torte ili kolače ovaj recept je kao stvoren za vas.

Brze torte postale su deo svakodnevice mnogih zaposlenih žena, koje ipak radije biraju da naprave nešto na brzinu u svom domu, nego da idu da kupuju po marketima i poslastičarnicama.

Za sve one dame koje ne žele da potroše 2,3 sata na pripremu torte i još toliko na pranje sudova i rasklanjanje nereda koje ostane iza ova brza torta bez pečenja je savršen izbor.

KRALJICA TRPEZE: Probajte omiljenu jugoslovensku tortu

Priprema se veoma brzo, a sastojci su takvi da je gotovo nemoguće da nešto od toga ne volite. Kad se sve spoji dobija sekremasta poslastica koja će nestati sa tanjira brže nego što možete i da zamislite.

Potrebno je:

1 l slatke pavlake

150 g keksa

15 krem bananica

200 g čokoladež

Priprema:

Prvo umutite pavlaku, pa podelite na tri jednaka dela. U prvi dodajte izlomljeni keks, u drugi iseckane krem bananice, a u poslednji čokoladu. U pleh, najbolje onaj sa obručom, stavite prvi red sa keksom, pa sa bananicama, pa na kraju sa čokoladom. Dekorišite po želji, čokoladom, šlagom ili jednostavno pospite mrvice.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter