Izvor: objektiv.rs
28.10.2023 u 09:46
0

EFEKAT JE VIŠE NEGO ODLIČAN: Ubacite vlažne maramice u mašinu punu veša pre pranja

Najbolje je dodati 2-3 komada u bubanj mašine za pranje veša

Imate li vlažne maramice kod kuće? Od danas počnite da ih dodajete u svoj veš, efekti su iznenađujući, a ovaj pametni patent štedi mnogo novca i živaca!

Ako imate kućnog ljubimca kod kuće, svideće vam se ovaj način pranja veša. Ništa ne kvari dobro raspoloženje kao dlake zalepljene za sveže opranu odeću . Praktično svi koji imaju krznenog prijatelja vrlo dobro znaju ovaj problem. Možete oprati stvari milion puta, a nakon pranja i dalje svuda nalazite dlačice. Ispostavilo se da ne morate ulagati u posebne proizvode za pranje ili kupiti skupu mašinu za pranje veša sa funkcijom namenjenom vlasnicima kućnih ljubimaca.

ŠTA JE „75-MAMA“ IZAZOV? Viralni trend koji spaja trening, kućne poslove i negu o sebi zaludeo žene (VIDEO)

Neverovatno je koliko briljantne mogu učiniti najjednostavnije stvari !

Ispostavilo se da je rešenje vrlo jednostavno – samo dodajte nekoliko vlažnih maramica u veš mašinu.

Maramice će raditi kao popularni hvatač dlaka, ali su sigurnije za vašu odeću. Njihova površina savršeno privlači ne samo kosu i dlačice, već i čestice prljavštine.

Samo zapamtite da ne koristite tzv razgradive maramice. Bilo koja druga vlažna maramica – na primer za bebe – biće savršena. Najbolje je dodati 2-3 komada u bubanj mašine za pranje veša.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter