Izvor:
27.06.2017 u 23:04
0

AUTOBUS GA UDARIO IZ SVE SNAGE I NOSIO NEKOLIKO METARA: On je samo ustao i ušao u kafić! (VIDEO)

Sigurnosnim kamerama usnimljen je momenat kada je u Redingu autobus u punoj brzini udario prolaznika, nakon čega je ovaj samo ustao i nastavio svoj put do obližnjeg paba, kao da se ništa nije desilo.

Čovek koji ima neverovatnu sreću zove se Sajmon Smit, a na snimku se jasno vidi kako ga, dok korača ivicom ulice, vozilo udara u leđa i čak nosi nekoliko metara, pre nego što je pao.

Ceo incident desio se u subotu ujutru.

Konobar iz paba u koji je Smit nakon udara autobusa ušao, rekao je za “The Sun” da mu je drago što je 53-ogodišnji Smit dobro, da je zadobio samo nekoliko posekotina i modrica i da je ubrzo pušten iz bolnice.

Još uvek nije jasno šta je izazvalo ovu nezgodu, budući da su autobusu definitivno otkazali delovi za upravljanje vozilom, te se nakon Smita autobus zabio u obližnju baštu kafica.

Izvor: Telegraf
Foto: YouTube Printscreen/PhuKenh

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter