Izvor:
24.08.2017 u 23:51
0

BRAĆA POSTALI OČEVI I STRIČEVI: Žene im se porodile istog dana na istom mestu!

Rođena braća Miodrag i Miloš Kraljević postali su u istom danu očevi i stričevi, jer su se njihove supruge Nikolina i Slađana porodile u porodilištu u Trebinju istog dana i na svet donele dve zdrave bebe – dečaka i devojčicu.

Obojici su ovo prvenci, ali ovo nisu prve prinove u kući Kraljevića. Miodrag i Miloš imaju brata koji već ima troje dece. Nadaju se Kraljevići prinovama i od njihove sestre koja se uskoro udaje.

Iako se njihovi termini za porođaj nisu podudarali, dve jetrve su se porodile istog dana, jedna ujutro, a druga u nedelju uveče, pa se Nikolina iznenadila kada je ugledala svoju jetrvu u porodilištu.

Kod Kraljevića je, kažu, slavlje zbog rođenja devojčice tek počelo kada su im javili da se porodila i Slađana i na svet donela zdravog sina.

Srećne smo, našoj sreći nema kraja – rekle su one za Nezavisne novine.

Nikolina je, kaže, trostruko srećna, jer, osim što je postala majka i strina gotovo istovremeno, postala je i tetka, jer joj se pre nekoliko dana porodila bratova žena.

Ovo je zaista idilična slika, jer smo u jednom danu dobili dve zdrave i normalne bebe, koje su na svet došle prirodnim porođajem. Devojčica je teška 3.950 grama i 57 centimetra dugačka, a dečak je nešto manji i lakši sa 3.050 grama – kaže Srdan Lugonja, načelnik Ginekološko-akušerskog odeljenja trebinjske bolnice.

Slika, međutim, nije tako idilična kada je u pitanju broj porođaja u Trebinju, gde je do 22. avgusta zabeleženo 220 porođaja, što je ista brojka kao i prošle godine, ali se broj poroda već nekoliko godina smanjuje.

Izvor: telegraf.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter