Izvor:
05.06.2019 u 06:41
0

BUĐENJE NA PRAVI NAČIN: Kako PAMETNO izabrati vežbe za „dobro jutro“! (FOTO)

Najbolje vežbe za vas i vaš organizam, ne moraju biti komplikovane.

Nekad, najjednostavnije stvari imaju najbolji efekat.

Prave vežbe za pravilno jutro izgledaju poput laganog savijanja i blagih čučnjeva što deluje na svaki mišić u telu.

Kako se rade ove vežbe?

Raširite stopala u pravcu ramena tako da vam raskorak bude pre svega prirodan, i da se osećate udobno u tom položaju. U svakoj ruci držite teg odgovarajuće kilaže za vas, u visi vrata tako da ih pridržavate lopaticma. Sada se lagano savijajte ka napred, i čvrsto zategnite noge i stomak. Spustite se tako da vam grudi budu paralelne sa zemljom.

Savijate se ka napred:

Ponavljajte od 10 do 12 puta u tri serije, sa tegovima od 5 do10 kilograma u zavisnosti kolika je vaša snaga i koliko želite da ojačate gluteus, leđa i noge. Kukovi moraju da idu nazad a ne ka dole, kičma mora da bude prava.

Happytv.rs
Foto:Womenshealth

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter