Izvor: ona.telegraf
17.11.2023 u 16:10
0

NAJBOLJE TELO HOLIVUDA NE VOLI TERETANU: Emili Ratajkovski vežba jednom nedeljno

Emili Ratajkovski prepoznatljiva je po besprekornoj figuri. Svaki put kada vidimo jedan od njenih brojnih snimaka u bikiniju na društvenim mrežama, pitamo se kako joj je stomak tako ravan i odakle joj ti savršeni trbušnjaci.

Pomislili biste da je za zategnutu građu poput njene potrebno bezbroj sati u teretani i visokodisciplinovana ishrana. U slučaju lepe manekenke, ovo ne može biti dalje od istine.

Zamenjujući intenzivne vežbe za pešačenje, a restriktivne dijete za nešto malo popustljivije, Ratajkovski izgleda da usvaja pristup „manje je više“.

Reći ćemo i da „srećni“ geni sigurno imaju neke veze sa njenom zavidnom figurom.

A šta ona radi?

Ishrana

Za doručak Ratajkovski se odlučuje za kafu i pecivo zvano „kouign-amann“ (tortica od testa sa mnoštvom putera) i to jede svakodnevno, bez izuzetaka.

U poređenju sa doručkom, Ratajkovski ima tendenciju da joj ručkovi budu prilično lagani.

– Ručak je obično salata ili sendvič. Ako sam na snimanju, imam ketering, ali dobro se ponašam kad je to u pitanju jer je lako „poludeti“ – znaju kako da te nahrane – izjavila je.

NEMA IZGOVORA: Zimi se može vežbati, evo i kako

Sokovi od povrća su neizbežan sastavni deo Emilinog jelovnika.

– Za mene se radi o tome da se osećam dobro u vezi sa onim što jedem. Volim sokove od kurkume i cvekle – govorila je.

Veći deo dana provodi van kuće, te manekenka retko ostaje kod kuće na večeri.

– Večera je moje vreme slobode i društvenog života. Volim italijanski restoran koji ima dobre koktele i vino. Ali ako nisam raspoložena za ugljene hidrate, odlučiću se za suši.

U retkim prilikama kada je zapravo kod kuće na večeri, Ratajkovski voli da kuva. Posebno voli proteine, pa je meso obično na njenom meniju za večeru.

 Ja sam mesožder. Zaista volim da jedem meso. Žudim za gvožđem – istakla je uz opasku da joj je prioritet uravnotežena ishrana.

Iako nije devojka koja se prepušta uživanju u grickalicama, ponekad dozvoli sebi kolač ili kroasan ujutro za doručak. 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter