Izvor:
02.05.2017 u 20:44
0

OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA STJUARDESA: Evo kako izgleda skrivena luksuzna kabina u kojoj one spavaju! (foto)

Australijska avio-kompanija Virgin Australia otkrila je kako, gde i koliko se odmaraju stjuardese i piloti tokom dugih, prekookeanskih letova.

Male kabine u kojima odmara osoblje aviona su daleko od luksuznih, ali oni tu imaju sve što im je potrebno, piše britanski “The Sun”.

Foto: Virgin Australia

Foto: Virgin Australia

Tajne kabine u avionu Boeing 777-300ER se nalaze na spratu iznad prostora biznis i ekonomske klase i nisu dostupne putnicima.

– S obzirom na to da letovi mogu da traju i po 15 sati, veoma je bitno da piloti i stjuardese budu odmorni kako bi bezbedno upravljali avionom i služili goste – ističu iz kompanije Virgin Australia.

Foto: Virgin Australia

Foto: Virgin Australia

Piloti i stjuardese odmaraju po smenama i njihov odmor u proseku traje oko četiri sata.

Foto: Virgin Australia

Foto: Virgin Australia

U tajnim kabinama koje su dugačke oko 1,80 metara nalaze se kreveti, ćebad, jastuci i posteljina, a po želji osoblje može obući i pidžame.

telegraf.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter