Izvor: Happy BSC
20.02.2022 u 19:35
0

OVO JE BEZ SUMNJE NAJBOLJA VEŽBA ZA STOMAK!

Kada se ugojimo u predelu stomaka, to se najviše vidi i zadaje najviše glavobolja. Zbog toga svi težimo tome da smršamo baš oko struka. Imati ravan stomak nije tako teško, a uz prave vežbe za stomak i malo kontrole u ishrani, možete vrlo brzo videti rezultate!

Najbolji način da smanjite salo oko stomaka su vežbe za stomak. Ako zaista želite da vidite rezultate, izdvojite malo vremena u toku dana i ciljajte trbušnjake i smanjite salo sa stomaka.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Donosimo vam 10 najboljih vežbi za idealan struk, ravan stomak i jake trbušnjake.

Trbušnjaci

Fitnes stručnjaci kažu da ništa ne sagoreva masne naslage sa stomaka kao trbušnjaci. Trbušnjaci su najbolje vežbe za stomak, i zato ih dodajte u svoju dnevnu rutinu vežbanja.

Lezite na pod i savijte noge u kolenima. Ruke stavite iza glave. Istovremeno podižite gornji deo tela i kolena, a zatim se lagano vratite u prvobitan položaj. Kada se podižete onda izdahnite, a kada se vraćate u početnu poziciju, onda udahnite.

Uradite 20 ponavljanja. 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter