Izvor: HappyBSC
18.02.2022 u 13:30
0

MAĐIONIČARI UMEŠALI PRSTE? Lopovi ukrali CELU KUĆU – policija ne može da odgonetne slučaj, imaju jednu teoriju

Neverovatna krađa dogodila se usred noći, a vlasnik je zatekao prazan plac. Lopovi su ukrali celu kuću, a sam prizor izgleda kao da su i mađioničari umešali prste, što, naravno, nije slučaj.

Montažna kuća ukradena je u Mičigenu. U policiji sumnjaju da je kuća odvezena na prikolici, ali nemaju nikakve dokaze.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Policija traži čitavu kuću koja je samo nestala tokom jedne noći u Mičigenu. Vlasti sumnjaju da je kuća odvučena prikolicom lopova.

Vlasnik je jednoga dana stigao da obiđe kuću, međutim kada je došao, video je samo ravan plac. Ono što je čudno jeste, i što policija nema nikakve naznake zašto bi to neko uradio.

– To je veoma čudna situacija. U ovom trenutku, kuća definitivno nije tamo gde bi trebalo da bude. Postoje različiti motivi za krađu, ali to je detalj koji pokušavamo da otkrijemo – rekao je istražitelj za lokalne medije.

Mala kuća je bila montažna smeđa koliba sa belim vratima, belom ogradom i narandžastim krovom. Utvrđeno je da je nestala u noći između 18. novembra i 16. decembra.

Policija ima spisak osumnjičenih i veruje da su dve osobe umešane u krađu, ali u ovoj fazi istrage ne može da otkrije više.

Krađa kuća je jedan od najbrže rastućih zločina u Americi, prema podacima institucija, ali ne u doslovnom smislu. Krađe nekretnina se uglavnom obavljaju putem prevara sa papirima o vlasništvu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter