Izvor:
25.03.2017 u 01:32
0

Pet saveta za uspešan dan: OVO MORATE IZBEĆI NA POSLU KAKO BISTE OSTALI HLADNE GLAVE!

1. Prilikom susreta sa potencijalnim klijentima ili novim kolegama nemojte koristiti nadimke. Koristite svoje puno ime i prezime.

2. Nema izgovora da neki posao ne završite na vreme. Bitno je samo da se dobro organizujete.

3. Ukoliko ste nešto pogrešili nemojte se izvinjavati više puta, dovoljno je da to jednom uradite. Ukoliko se stalno izvinjavate ljudi to mogu protumačiti kao znak slabosti.

4. Najbolje je da na poslu podržavate, uvažavate i uključite se u timski rad kako vas kolege ne bi doživele kao nekog sebičnog.

5. Budite prijatelji sa saradnicima ali ne previše bliski i intimni. Oni nisu vaši terapeuti kojima treba da se izjadate ako ste imali svađu sa partnerom ili bilo koji drugi problem.

Izvor: saveti.rs
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter