Izvor: Espreso
20.10.2021 u 22:15
0

SCENA IZ AUTOBUSA ZALUDELA SVET: VATRENU PLAVUŠU vrtela se OKO ŠIPKE i SPUŠTALA NA POD (VIDEO)

Manekenka Šarlot Mekini postala je svetska senzacija nakon što se 2017. godine pojavila u filmu „Čuvari plaže“, a sada je postala hit na mrežama zbog snimka iz autobusa.

Lepotica koja za sebe kaže da je „bomba sa velikim grudima“ zaigrala je oko šipke u autobusu, a snimak je objavila na svom Instagramu i šokirala sve fanove.

Dok se Šarlota vrti, skakuće i spušta na pod, ljudi u autobusu su u neverici posmatrali šta radi!

PROČITAJTE JOŠ: IZBEGAVAJTE IH: Osam najvećih GREŠAKA koje se prave pri uređenju ENTERIJERA

Seksepilnu plavušu je postal apoznata zahvaljujući reklami za burgere koja se premijerno prikazala tokom „Super Bowl XLIX-a“ 2015. godine.

Šarlot je prestala profesionalno da se bavi manekenstvom, kako je jednom prilikom izjavila zbog „anoreksičnih koleginica“ i data izjavom napravila haos u javnosti.

-Moje zaobljeno telo i velike grudi nikako ne pripadaju tom miljeu. Nisam za modnu pistu – tamo vladaju anoreksičarke, rekla je tada Šarlota.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter