Izvor:
03.06.2017 u 20:58
0

TINEJDŽER IMA SISTEM ZAHVALJUJUĆI KOM LETI GOTOVO BESPLATNO: Evo u čemu je caka!

Letenje biznis klasom je luksuz koji mnogi ne iskuse nikad u životu. Baš zbog toga je neobično što jedan 17-godišnjak dva puta mesečno putuje avionom isključivo prvom klasom.

Australijanac Zek Džordž je strastveni putnik, a svoj hobi finansira bodovima za pređene milje.

"Od trinaeste ili četrnaeste godine sam potpuno opsednut letenjem i vikendima sam leteo od Brizbejna do Sidneja, samo kako bih fotografisao letelicu", kaže Džordž.

On je radio u lancu brze hrane, kako bi zaradio novac za putovanja, ali je ubrzo shvatio da mu to ne može doneti luksuz.

"Letenje je skupo, a ja sam morao da pronađem način da ga učinim jeftinijim, pa sam počeo da skupljam bodove za kreditne kartice. Oni su u svetu letenja, gotovo valuta", kaže Džordž.

On i njegovi roditelji zajedno imaju deset kreditnih kartica, a štedljivi tinejdžer postao je majstor takozvanih "lojalti" programa,

"To je postalo moj posao – ja se bavim pronalaskom jeftinih letova 12 sati dnevno. Imam svoj blog i oglašivače, a od njih kupujem poene koji mi omogućavaju letenje".

Džordž leti dva puta mesečno i sada akumulira oko dva miliona bodova godišnje. On preporučuje da se učlanite u što više lojalti programa, odaberete kreditnu karticu sa najboljim pogodnostima za plaćanje avionske karte i koristite ponude.

"Ja se uvek prijavljujem za promocije, čak i kad ih na kraju ne iskoristim", kaže on.

B92.net
foto:instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter