Izvor: BSC HAPPY/ONA
25.11.2023 u 07:44
0

TRENING KORTNI KARDAŠIJAN: Idealan za podizanje grudi i zatezanje leđa

Kortni Kardašijan promoviše jedan način života, a u skladu sa njenim dugogodišnjim radom u sferi zdrave ishrane i fitnesa, napravila je veb-stranicu na kojoja fitnes treneri objašnjavaju koje vežbe su dobre za koji deo tela. Od tih vežbi, većinu i sama Kortni primenjuje.

Nedavno je na red došla i vežba koja mnoge žene zanima – za podizanje i zatezanje grudi. Ova vežba je neutralna i možete je raditi ne mareći za veličinu vaših grudi.

Na snimku se pojavljuje Šenon Nađ, instruktorka pilatesa iz Los Anđelesa, koja prikazuje niz vežbi koje mogu učiniti da vaše grudi izgledaju veće, lepše, čvršće i „na mestu“.

OPREMA JE SPREMNA A VI U DILEMI: Koliko treba vežbati?

Pošto se grudi sastoje od masnog tkiva i nisu mišići, onda se mišići oko njih mogu oblikovati, tačnije mogu vežbanjem učiniti mnogo toga za sam izgled grudi.

Prvo je legla na leđa i savila noge u kolenima. Zatim, podigla je kukove, oslanjajući se na ramena i pete. Ruke je opružila od tela i naglasila da stegnutijim pokretima sklapate ruke uvis, iznad sebe.

Sledeća vežba koju pominje da je veoma dobra jeste vežba uz pomoć lopte za pilates. Naslonite se na nju, okrenuti na leđa, te lagano podižite i spajajte tegove iznad grudi.

Šenon je dalje pokazala koja je vežba idealna da se radi nakon ovih glavnih vežbi. Stojeći uspravno sa ramenima zabačenim nazad i nadole, izbacila je grudi i jednu ruku podigla nagore, dok je drugu držala dole, uz telo. Sada naizmenično podižete i spuštate ruke.

Fitnes stručnjaci se slažu da, iako ove vežbe nisu brzo rešenje i zahtevaju neko vreme, definitivno mogu učiniti da vaše grudi izgledaju veće nego što jesu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter