Izvor:
08.05.2017 u 21:21
0

TUŽILA HERBALIFE: Potrošila 4.500 evra na proizvode a nije smršala ni gram!

Četrdesetčetverogodišnja Zagrepčanka tužila je kompaniju Herbalife jer su je, kako tvrdi, naveli da kupi njihove proizvoda od kojih ona i njena porodica nisu imali nikakve koristi.

Distributerka joj je preporučila više od deset proizvoda kako skinula kilograme, a za najstariju, 13-godišnju ćerku takođe je uzela nekoliko proizvoda jer je imala bolne menstruacije i tvrdili su da će bolovi prestati, ali nije joj bilo bolje.

Herbalife proizvode počela je da kupuje i koristiti 2013. godine. Za više od godinu na njih je potrošila ukupno više od 4.500 evra. Proizvode nije željela distribuirati nego je, priča, povjerovala da su oni "zdrav obrok za njenu obitelj". Ali razočarala se. Tražila je da joj vrate novac, ali nije to uspela pa je tužila kompaniju. Spor je u toku i u zagrebačkom Herbalifeu nisu ga željeli komentirati.

"Cilj moje distributerke bio je da proda što više proizvoda", opisuje jedan sagovornik.

Drugi, pak, smatra da je njegov distributer bio korektan te da ga nije nagovarao na ono što mu nije bilo nužno.
"Ali znam da su neki toliko bili uporni u prodaji da su ih na kraju i prijatelji počeli izbjegavati. Ima i onih koji se prepoznaju u svemu tome, pa i steknu nova poznanstva, možda i nekim ljudima pomognu da smršaju, iako realno to mogu i sa bilo kojim drugim proizvodom ili promjenom prehrane, kretanjem", rekao je on.

Ovo je prva tužba u Hrvatskoj, a kompanija se nije dala komentar na tužbu.

Jutarnji
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter