Izvor: HappyBSC
01.04.2022 u 19:40
0

ZA HRANU SE NE KAŽE „BLJAK“, ALI OVO JE BLIZU! Da li biste probali najneukusnije namirnice na svetu?

Saradnik televizije „Fox News“, Simon Majumdar, kako kaže, probao je mnoge namirnice na svetu, i to na raznim destinacijama, ali obe je izdvojio kao neke od najgorih na svetu.

Da li biste probali hranu za koju se zna da je „bljak“?

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Balut (Filipini)

Uzmite  pačije ili kokošije jaje. Prokuvajte ga i poslužite uz čili sirće. Dobićete balut, koji na ulici kupuju mnogi Filipinci. Postoje stroga pravila pri konzumaciji baluta, prvo otpijete gutljaj tekućine iz ljuske, a potom žvaćete preostali sadržaj.

Sperma bakalara (Japan)

U duhu avanture u suši baru u Japanu služe se male bele ljigave vrećice. U pitanju je sperma ribe bakalar, i nezamislivo je odvratno.

Štapići pacova (Kina)

Kako Simon kaže, „potpuno razumem da se ljudi moraju koristiti resursima kojima raspolažu da bi opstali. Međutim, pogled na osušeno meso pacova u južnoj Kini nije mi izgledalo kao nešto ukusno. Ipak, kako sam čuo da pacovsko meso ima ukus piletine, rešio sam da probam“. Simon kaže da je meso užasno i da ima ukus na bukvalno mrtvog pacova.

Durian (jugoistočna Azija)

Reč je o velikom bodljikavom voću čiji ukus uopšte nije neugodan, ali je zato miris dovoljan da gulite kožu sa nečijeg lica ako vam se približi na sto metara.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter