Izvor: HappyBSC
01.06.2020 u 13:46
0

HLADNO VREME IDEALNO ZA SPREMANJE! Nana mamasita vam otkriva SVOJ RECEPT za toplu i mekanu POGAČU!

Sve su mame u njenom redu! Mlada i uspešna, instagram infulenserka Aleksandra Golijan,  Nana mamasita , rado deli svoj život i svakodnevnu rutinu sa svojim pratiocima, koje su uglavnom ženskog pola! Pogotovo kada deli RECEPTE – tada sledi lavina komentara sa molbom da svoj recept podeli sa njima!

Za ovo hladno vreme, treba spremiti nešto toplo! Ako nemate ideju, skoknite do Nane! Mi vam prenosimo njen recept za domaću, mekanu, ukusnu i vruću pogaču!

OBAVEZNO PROČITAJTE

OD DANAS STUPA NA SNAGU: Okupljanje do 1.000 ljudi i publika na utakmicama

EPIDEMIOLOG TIODOROVIĆ O PANDEMIJI: Vreme je da pustimo ljude da žive i da se vrate u normalu!

ŠEF NATO KANCELARIJE: Poštujemo VOJNU neutralnost Srbije!

PREDSEDNIK FK ZVEZDA ČESTITAO POBEDU IGRAČIMA: Dominantno do treće uzastopne titule!

UDES O KOM PRIČA CELA SRBIJA: Koristio telefon i sve snimio!

-Ja sam potrošila otprilike 1200g brašna tip 400meko.

U vanglu sipati mlaku vodu i izdrobiti rukom kockicu
kvasca, pomešati, posuti sa brašnom i 2 kašike šećera.

Sačekati otprilike 15minuta da krene kvasac da “radi”

Polako dodajte brašno i 3 kašičice soli

Ako prvi put pravite dodajte malo ulja da vam bude lakše.

Sad se pitate koliko vode da stavim, to će te sami proceniti, otprilike 500ml. Što više vode budete stavili, više brašna će te koristiti. Zato polako dodajem brašno i mesim da mi se brašno ne lepi za šake. Nemojte preterati sa brašnom da ne bi bila tvrda. •
Zagrejte rernu i pogaču pecite na 230c 15min kako bi kora bila tanka i hrskava, nakon toga smanjite na 200c dok ne porumeni.

View this post on Instagram

Danas sam jedva čekala da pobegnem na posao, trebao mi je taj mir, zvuči neverovatno kao kakav mir na poslu?! odradila sam šta sam imala, danas sam mislim gotovo ceo dan ćutala na poslu, to mi je prijalo. Imala sam ručak za danas pa sam bila mirna. Medjutim došla sam kući, reših malo cveće da sredim, pa kad sam krenula već cveće da sredjujem ajde i dvorište, kad sam upalila crevo eto njih tri odoše po gumene čizme, gde su gumene čizme tu je i pesak sa obližnjeg gradilišta, dalji scenario da ne pričam, pravac kupanje koliko god da sam se umorila posle kupajući ih i sredjivati posle uživala sam. Odatle i ta moja energija ✨ ✨ Večeras za večeru pastrmka, pekarski krompir, pogača, vino za mog muža i mene Živeli #nanamamasitachef Recept-DOMAĆA POGAČA ‍ #nanamamasitachef Ja sam potrošila otprilike 1200g brašna tip 400meko. • U vanglu sipati mlaku vodu i izdrobiti rukom kockicu kvasca, pomešati, posuti sa brašnom i 2 kašike šećera. • Sačekati otprilike 15minuta da krene kvasac da “radi” • Polako dodajte brašno i 3 kašičice soli • Ako prvi put pravite dodajte malo ulja da vam bude lakše. • Sad se pitate koliko vode da stavim, to će te sami proceniti, otprilike 500ml. Što više vode budete stavili, više brašna će te koristiti. Zato polako dodajem brašno i mesim da mi se brašno ne lepi za šake. Nemojte preterati sa brašnom da ne bi bila tvrda. • Zagrejte rernu i pogaču pecite na 230c 15min kako bi kora bila tanka i hrskava, nakon toga smanjite na 200c dok ne porumeni.

A post shared by Aleksandra Golijan (@nanamamasita) on

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter