Izvor: lepa i srećna
01.04.2024 u 18:27
0

OMILJENO JELO PRINCA DŽORDŽA: Na ovaj način se špagete prave za naslednike princa Vilijama i Kejt Midlton

Čuveni kuvar otkrio koje je omiljeno jelo princa Džordža.

Aldo Zili je čuveni kuvar koji već decenijama živi u Velikoj Britaniji, a specijalizovao se za italijansku kuhinju.

Imao je priliku da razgovara sa princom Vilijam i kaže da je budući kralj bio vrlo prijatan u susretu i da je otkrio slavnom šefu kuhinje koje je omiljeno jelo princa Džordža.

„U pitanju su špageti karbonara“, kaže Aldo, „a ja sam siguran da bi me zadržali u Palati da im kuvam kad bi Džordž samo jednom probao one koje ja spremam.“

Prema rečima slavnog kuvara, to je jelo koje mnogi vole i s kojim je teško pogrešiti. Pored špageta, potrebno vam je još samo četiri sastojka, a za pripremu je dovoljno oko pola sata.

Na količinu od 400 gr špageta, potrebno vam je 200 gr slanine, 4 žumanceta, 50 ml mleka i 50 gr parmezana. Dok se špagete kuvaju, propržite seckanu slaninu, dodajte sitno seckan čen belog luka. Žumanca umutite sa mlekom i delom parmezana, posolite i pobiberite.

Kad ocedite špagete, sačuvajte šolju vode od kuvanja. Špagete stavite u vruć tiganj sa slaninom i belim lukom, dodajte mešavinu jaja i sve dobro promešajte na vatri. Ako se špagete previše zgusnu, dodajte malo vode od kuvanja špageta. Pred služenje, pospite ostatkom parmezana.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter