Izvor: Glossy.rs
19.06.2020 u 21:09
0

IZNENAĐUJUĆE: Jedan znak otkriva jesmo li ZAISTA u srećnoj vezi ili braku!

Osobe u ozbiljnoj vezi navikle su da dele sve – ili gotovo sve.

Dok većina parova nema problema s tim da delu hranu, kupatilo i račune, neki su mnogo suzdržaniji kad je deljenje najintimnijih misli.

Istraživanje objavljeno u časopisu „The Journal of Sex Research“ pokazalo je kako o kvalitetu veze jako puno govori mogućnost da s partnerom razgovarate potpuno iskreno o apsolutno svemu.

Istraživanje je zaključilo kako su parovi koji partneru otkrivaju svoje najintimnije misli najsrećniji u vezama.

PROČITAJTE JOŠ I OVO

TUGA! SAHRANJENA DOKTORKA VIOLETA: Sin povorku rasplakao govorom, poznati glumac recitovao stihove „Možda spava“

PONOVO SKANDAL SA MALOM MATUROM! REŠENJA KOMBINOVANOG TESTA OSVANULA NA INTERNETU!

OD SUTRA MANJE UČEŠĆE ZA STAN ali na BANKAMA je da odluče

VOZAČU BMW-a SMRTI PRETI KAZNA OD 12 GODINA ZATVORA!

HAOS SA MIGRANATIMA Pogledajte brutalan obračun u Obrenovcu (VIDEO)

U istraživanju su učestvovali parovi koji su u vezama bili minimalno dve i po godine. Ispitanici su morali da otkriju koliko dobru komunikaciju imaju s partnerom, o čemu sve razgovaraju s partnerom i jesu li spremni da razgovaraju o neprijatnim temama.

Istraživači su zaključili kako su parovi koji partneru otkrivaju svoje najintimnije misli bili najsrećniji u vezama, najzadovoljniji svojim seksualnim životom i da su smatrali da imaju jaku povezanost i stabilnu vezu. Za neke je potpuna iskrenost u vezi obavezna, ali u mnogim ljubavnim odnosima postoje sitne laži koje neki čak smatraju poželjnima.

Npr., uvreženo je mišljenje da bi se neke istine partneru trebale prećuteti, odnosno „ulepšati“, poput broja ranijih partnera ili koliko smo novca potrošile na nove cipele.

Međutim, i s takvim, naizgled banalnim, stvarima najbolje je biti iskren, jer izgleda da apsolutna iskrenost vodi prema dugoročnoj vezi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter