Izvor: bsc happy portal
14.02.2023 u 09:29
0

KAKO UČINITI OVAJ DAN NEZABORAVNIM? Oduševite partnera na DAN ZALJUBLJENIH!

Do trenutka kada dođe Dan zaljubljenih verovatno vas žudi da izađete napolje i uživate u toplijem vremenu. Nažalost, napolju je možda i dalje prilično hladno! Ako je to slučaj, odvojite malo vremena da uživate u ugodnom pikniku u zatvorenom prostoru.

Pošto se Dan zaljubljenih bliži, vreme je da počnete da razmišljate o tome kako ćete taj dan učiniti posebnim za svoju drugu osobu. Iako će verovatno ceniti svaki gest, ponekad želite da odete malo iznad i dalje.

Ako tražite načine da iznenadite svog partnera ili napravite Dan zaljubljenih koji će pamtiti, imamo nekoliko saveta. Bilo da planirate kreativni izlazak, mešate porudžbinu cveća za Dan zaljubljenih ili pišete iskreno ljubavno pismo, ove ideje će se pobrinuti da ljubav cveta tokom cele godine

Položite ćebe sa poda, zapalite sveće i uzmite hranu. Ovo može biti omiljeni obrok za poneti vašeg partnera ili obrok koji ste sami skuvali.
Klizanje na ledu

http://JASNO I GLASNO BEZ „SKRIVENIH NAMERA“! BSC Happy OTKRIVA koji je to najčešći sukob u komunikaciji muškaraca i žena

 

Čak i ako vam je srce toplo, nemojte se plašiti da izađete na led. Niste ranije klizali? U redu je! Ako naučite nešto novo sa svojom značajnom drugom, zbližićete vas dvoje. Ako ništa drugo, na kraju ćete se šetati po ledu sa velikim osmehom na licima.

Kada završite sa klizanjem, isplanirajte način da se zagrejete. Odlazak u slatki kafić ili pivaru će vam zagrejati unutrašnjost, a za ostalo će se pobrinuti šuškanje u udobnom ćebetu.
Dessert Tour

Ako vaš partner voli slatko, obiđite svoj grad sa desertom! Planirajte rutu koja se zaustavlja u nekoliko pekara ili restorana. Uđite u svako mesto da biste uživali u parčetu torte, kugli sladoleda ili tiramisuu.

Ako želite da ostanete kod kuće, ponesite deserte sebi! Pokupite nekoliko artikala unapred ili ih dostavite kući. Na taj način možete da se znojite dok uživate u slatkišima sa svojim slatkišem.
Pomešajte svoju narudžbu cveća

Ne može se poreći da je cveće jedan od najboljih poklona. za Dan zaljubljenih. Međutim, oni nisu uvek najiznenađujući. Umesto da potpuno odbacite cveće, pokušajte da ih pomešate!

Dok će cveće poput crvenih ruža i lala izmamiti osmehe, verovatno neće iznenaditi vašeg partnera. Pokušajte da zamenite ove klasične cvetove jedinstvenim cvećem za Dan zaljubljenih Cveće poput ranunculusa i liziantusa donosi mnogo romantične privlačnosti, kao i malo iznenađenja. A suncokreti za  Dan zaljubljenih  će im sigurno izmamiti osmeh na lice.

Takođe možete naručiti sušeni buket umesto svežeg cveća. Ovi delikatni buketi će trajati tokom cele godine, podsećajući vašeg partnera na vašu ljubav prema njima.
Iznenadite ih na njihovom radnom mestu

Ako svom partneru obično dajete cveće kod kuće ili ga počastite domaćom večerom, pokušajte da pomešate stvari ove godine. Kako? Iznenadite ih na njihovom radnom mestu!

Slanje cveća u njihovu kancelariju može biti odličan način da im pokažete malo ljubavi na mestu koje je često dosadno. Pre nego što se odlučite za isporuku na radnom mestu, razmislite da li će ceniti ovaj gest. Hoće li se onesvestiti na ovom javnom pokazivanju ljubavi ili se sakriti u sramoti? Ako je odgovor potonji, najbolje je preskočiti isporuku u kancelariji. Ako znate da će im se svideti ovaj promišljeni gest, odlučite se za buket koji će lako stati na njihov sto.

Druga opcija je da se pojavite na datumu ručka iznenađenja. Vaš partner će rado ostaviti svoju kesu ostataka za obrok. Samo se pobrinite da imaju dovoljno dugo za ručak da ovo uspe.
Planirajte tajno putovanje

Ako ciljate na nešto ekstravagantnije, odvojite vreme da isplanirate tajno putovanje! Ovo može biti bilo šta, od noći u lepom hotelu u gradu do šetnje u lokalnom parku – razmislite o tome šta vaš partner voli i koristite ovo kao vodič. Iako je u redu odvojiti se od isprobanih i pravih favorita, nemojte se previše udaljavati od onoga što oni vole. Na primer, ako mrze hladnoću, verovatno nije najbolja ideja planirati dan na ski stazama.

Jednom kada ste sve isplanirali putovanje, oduprite se iskušenju da unesete detalje o svom partneru. Samo im dajte do znanja da treba da olovku u potrebnom vremenu. Kako se vreme približava, trebalo bi da im kažete šta treba da spakuju.

Kada dođe vreme za veliki događaj, ćutite! Odvedite ih do odredišta bez mnogo nagoveštaja. Da biste još više pojačali faktor neizvesnosti, povežite svom partneru oči dok ne stignete (trebalo bi da vam veruje, zar ne?).
Učinite Dan zaljubljenih nezaboravnijim

Iako  Dan zaljubljenih dolazi samo jedan dan u godini, to ne znači da treba da ga zaboravite čim stigne 15. Ovi saveti i ideje će vam pomoći da ovaj dan ljubavi učinite malo nezaboravnijim.
Mislite i planirajte unapred

Čak i ako ste tvrdoglavi odugovlačeći, potrudite se da razmislite o Danu zaljubljenih pre nego što stigne. Iako možda mislite da ste dobro uradili što ste pokupili buket ili kutiju čokolade iz prodavnice, ovo vrišti u poslednjem trenutku. Čak i ako vaš partner ceni taj gest, znaće da razmišljate samo u poslednjem trenutku.

Umesto da pokupite neko uvelo cveće iz prodavnice, naručite sveže ruže za Valentinovo unapred. Iako možda mislite da su ruže ruže, vaš partner će moći da uoči razliku između kvaliteta cveća.

 

U današnje vreme, svako može da nažvrlja tekst ili čak naruči foto-album na mreži. Međutim, samo vi možete da kreirate jedinstvenu belešku. Iako možda mislite da je uredno odštampana beleška bolja od vašeg neurednog rukopisa, saslušajte nas – ništa nije romantičnije od rukom pisane beleške ili slatkog crteža.

Ne znate odakle da počnete? Koliko god to kliše zvučalo, pokušajte da pišete direktno iz srca. Uključite nekoliko rečenica o tome zašto volite svoju dragu drugu, kao i nekoliko vaših trenutaka ste vas dvoje podelili u protekloj godini. Obavezno uključite viceve, imena kućnih ljubimaca i bilo šta drugo što će ih nasmejati.

Ne samo da će vaš partner uživati u čitanju beleške prvi put, već će moći da je zadrži zauvek. Nemojte se iznenaditi ako ih nađete da ga stavljaju u novčanik da ga ponovo pročitaju tokom teškog dana.
Izaberite poklon koji će ceniti

Ako želite da ovaj dan učinite nezaboravnim, preskočite klasične poklone. Na sreću, osim nakita i čokolade, postoji mnogo poklona za Dan zaljubljenih.
Kućne biljke

Ako ste značajni drugi, ne možete da se zasitite svih botaničkih stvari ili se često žalite na njihovu sivu kancelariju, dajte im kućnu biljku! Biljke za Dan zaljubljenih ne samo da im daju nešto za uživanje sada, već i nešto o čemu će se brinuti u budućnosti. Orhideje su odličan izbor za entuzijaste cveća, a sukulenti ispunjavaju znak za zaboravne roditelje biljaka.

Za poklon koji nastavlja da daje, napravite torbu punu omiljenih stvari vašeg partnera. Zamislite male predmete kao što su njihovi omiljeni slatkiši ili vrećica čipsa, poklon kartica za kafić koji vole i knjiga u njihovom omiljenom žanru. Takođe možete uključiti sentimentalne stavke kao što je podmetač iz bara u kom ste se sreli ili tiket sa prvog koncerta koji ste zajedno prisustvovali.
Ulaznice za predstavu ili čas

Često je kvalitetno druženje najbolji poklon. Uskladite se sa zajedničkim provođenjem Dana zaljubljenih dajte im nešto čemu mogu da se raduju kupovinom ulaznica za koncert, humorističku emisiju ili časove kuvanja.
Napravite Dan zaljubljenih  za pamćenje

Planiranjem unapred i ulaganjem samo malo dodatnog truda, možete kreirati Dan zaljubljenih koji ćete vas dvoje ceniti dugo nakon što se dan završi. Zapamtite, iznenađenja ne moraju biti velika ili ekstravagantna. Jednostavne ideje kao što je naručivanje svežeg cveća sa farme i uparivanje sa iskrenom notom pomoći će vašoj ljubavi da cveta tokom cele godine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter