Izvor:
05.12.2016 u 03:24
0

ŠOKANTNO ISTRAŽIVANJE: Ovaj bizaran fetiš postaje sve popularniji među muškarcima!

Sve je više muškaraca koji svojim partnerkama dozvoljavaju seksualne odnose s drugim muškarcima.

Šta je uzrok ove pojave još nije jasno, ali psiholozi navode da bi mogla da bude reč o potisnutoj biseksualnosti, odnosno o želji muškarca za odnosom s drugim muškarcem, ili da su pripadnici jačeg pola jednostavno ponosni na oslobođenu seksualnost njihovih partnerki, piše Independent.

Broj onlajn zajednica posvećenih ovoj temi je u stalnom porastu, a statistički podaci kompanije Gugl za prethodnu nedelju pokazuju da je pretraga ovog fetiša dostigla vrhunac – gotovo se udvostručivši u poslednjih 12 godina.

Jedna od korisnica interneta objasnila je da ju je njen suprug ohrabrivao da spava s čovekom kojeg su prethodno oboje izabrali, što je na kraju i učinila.

– Nazvala sam svog supruga te večeri, tresući se kao list. Ne samo da je bio ekstatičan, već je želeo da zna svaki detalj i vidi sve fotografije (koje nisam snimila). Kada je stigao kući, ispričala sam mu sve, a on se izuzetno uzbudio. Imali smo odličan seks – rekla je i dodala da šest meseci kasnije njen suprug i dalje nema ništa protiv njene veze s drugim muškarcem.

Jedno od mesta na kojima može da se stekne uvid u način razmišljanja članova ove zajednice jeste forum na Reditu, na kome muškarci dele fotografije svojih supruga pitajući druge muškarce da ocene njihov izgled.

Doktor Dejvid Lej, autor knjige “Insatiable Wives: Women Who Stray and the Men Who Love Them”, kaže da je najverovatnije reč o zadovoljstvu koje donosi upražnjavanje prostog čina koji izaziva mnogo negodovanja u društvu.

– Ono što bi drugi ljudi smatrali ponižavajućim ti muškarci vide kao nešto izuzetno erotično – izjavio je on za Psychology Today.

Lej je takođe objasnio da pojedini muškarci vole da vide kada se njihova partnerka uzbudi jer i njih same to uzbuđuje.

– Kada se heteroseksualni muškarac, koji se inače dobro kontroliše, usudi da zamisli kako njegova supruga krši bračne zavete, i čak je i ohrabri na tako nešto, onda igra ključnu ulogu u nečemu što zovemo ‘dvostruko kršenje’ društvenih normi. On svojevoljno fantazira o tome da mu supruga ‘nabija rogove’, ali istovremeno ima potpunu kontrolu nad celim procesom. Njegove ‘zabranjene fantazije’ tada mogu da budu naročito prijatno iskustvo – istakao je Lej.

Independent
Foto: Twitter/erotske

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter