Izvor: happyBSC
22.12.2020 u 14:33
0

VAPAJ OČAJNOG MUŽA: Pomozite, žena me vara i to u našem bračnom krevetu

Otkrio sam da me supruga vara sa dečkom njene prijateljice, a to joj čak nije ni prva afera.

NAJVAŽNIJE DANAS

DAČIĆ NA HEPI TELEVIZIJI O KIM: Biće „natezanja“ oko formiranja nove vlade, MIR je najvažniji (VIDEO)

SRBIJA dobila VAKCINU! Avion sa prvim dozama sleteo u Beograd (VIDEO)

STIGLI REZULTATI! Marić svima ZADAO domaći ZADATAK!

RASKOMADANA TELA BRAČNOG PARA PRONAĐENA POSLE PET GODINA: Uhapšena bivša verenica sina ubijenih

Ovako se požalio jedan čovek britanskom listu „San“. On je poslao pismo za kolumnu „Dear Deidre“, koja se bavi upravo ljubavnim savetima. Kako piše, on i supruga su u braku već osam godina, i imaju trogodišnju ćerku. Nije bilo previše seksa u braku od kako su dobili dete, ali je on, uprkos tome, sve do nekog trenutka smatrao da im je odnos prilično dobar. 

– Vremenom sam shvatio da ona krije mnogo toga od mene. Postajala bi nervozna ako uzmem njen mobilni telfon, čak ga je i na kupanje nosila. Nisam spavao zbog toga što sam bio veoma zabrinut. Sve mi je postalo jasno kada sam slučajno vdeo poruku koja joj je stigla – piše on. 

Kako kaže, sadržaj poruke ga je šokirao, a saznao je kako ljubaavnik njegove supruge (i dečko njene prijateljice) dolazi kad god on nije u stanu, i da imaju odnose u njihovom bračnom krevetu. 

– Posvađali smo se zbog toga, a onda mi je priznala da me vara – zaključuje. 

PROČITAJTE JOŠ

RADOJIČIĆ ISTIČE: Bez većih prekršaja mera noćas u Beogradu

SJAJNA VEST ZA LJUBITELJE KOŠARKE: Počinje nova NBA sezona!

IVICA DAČIĆ NA HAPPY TELEVIZIJI: Ološ je uvredio majku Aleksandra Vučića, pa time smo dotakli dno (VIDEO)

Uhapšen Darko Elez! Pun dosije najtežih krivičnih dela

NE NASEDAJTE NA PREVARANTSKE TRIKOVE: Lažni MASERI haraju Beogradom, obratite pažnju!

Što se odgovora tiče, „Dear Deidre“ rekla mu je kako ih je zapravo udaljila briga o ćerki, i da moraju da dobro razmisle i jedno i drugo šta žele od života. 

– Nema opravdanja za prevaru. Ipak, moraš da saznaš o čemu je tvoja žena razmišljala, kao i o čemu sada razmišlja. Možda bi moglo da vam pomogne ukoliko krenete na bračno savetovanje – glasio je odgovor.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter