Izvor: Novosti Magazin
25.09.2021 u 22:35
0

PET MAGIČNIG REČENICA PROTIV STRESA! Ponavljajte ih svakodnevno!

Rešite se stresa zahvaljujući ovim jednostavnim, a efektinim rečenicama.

Stres je nešto sa čim se susrećemo svakodnevno, posebno u 21. veku, zbog užurbanog načina života. Ukoliko se akumulira, može izazvati ozbiljne posledice po zdravlje organizma.

PROČITAJTE JOŠ:  ČORBA OD GVOZDENE RIBE-SPAS ZA ANEMIČNE: Namenjena siromašnima i gladnima

Stoga vam savetujemo da se opustite, posebno pre odlaska u krevet. Uživajte u omiljenoj knjizi, slušajte muziku koju volite ili napravite sebi relaksirajuću kupku.

Međutim, ako se bavite poslom koji je stresan, ili ste tip osobe koju može da isfrustrira i najmanja sitnica, potrebno je da pronađete sami način na koji ćete izlaziti na kraj sa stresom.

PROČITAJTE JOŠ:  PRAVILNOM ISHRANOM PROTIV KARDIOVASKULARNIH BOLESTI: Predstavljamo vam pet namirinica za zdravo srce i krvne sudove!

Pored kratke meditacije, dubokog udaha i izdaha, ili omiljenog citata, iz stresnih situacija mogu vas izvući i ove rečenice, koje će posebno delovati ako ih budete redovno ponavljali.

Autosugestija je jako moćna.

Ukoliko naglas izgovarate neku od sledećih rečenica, ubedićete sebe u to da je stres nepotreban, jer autosugestija može biti i te kako moćna.

Rečenice koje treba izgovarati u stresnim situacijama

PROČITAJTE JOŠ:  „PREVENCIJA JE KLJUČ SVEGA“: Ginekolog Stefan Dugalić ekskluzivno za HAPPY BSC otkriva da li je strah od pandemije prisutan među trudnicama? (INTERVJU/FOTO)

– I ovo će proći.

– Idem dalje.

– To je život.

– Najbolje tek dolazi.

– Biram da budem srećna.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter