Izvor: happybsc
26.02.2021 u 09:59
0

PLIVAJU U KEŠU! Mislili ste da je u pitanju TEORIJA ZAVERE, ali sve će biti jasno kada vidite kolika je zarada od vakcina

Iz američke kompanije „Moderna“ danas su objavili da očekuju da će ove godine prihodovati 18,4 milijarde dolara od prodaje vakcine protiv koronavirusa.

NE PROPUSTITE U PETAK

SEVERINA SNIMILA NOVI FILM Pogledajte vrele scene hrvatske pevačice (VIDEO)

ZAVRŠENA SEDNICA KRIZNOG ŠTABA: Evo do kada će raditi UGOSTITELJSKI OBJEKTI I TRŽNI CENTRI ZA VIKEND! (VIDEO)

HOROR KOD KRČEDINA: Telo ženske osobe pronađeno u Dunavu

SRBIJA LIDER! Prvi smo u Evropi po broju onih koji su dobili drugu dozu vakcine!

DABL-DABL JOKIĆA: Ne pomaže ni Srbin, novi poraz Denvera (VIDEO)

Njihov konkurent „Pfazer“ očekuje prihod od 15 milijardi dolara od prodaje vakcina.

U „Moderni“ će pokušati da tokom ove godine proizvedu 700 miliona doza vakcina. Ali, trenutno pokušavaju da poboljšaju proizvodni proces kako bi mogli da naprave čak milijardu doza ove godine. Najavili su da će investirati u proširenje proizvodnih kapaciteta kako bi sledeće godine mogli napraviti 1,4 milijarde doza. Prvobitni cilj im je bio da u 2022. godini proizvedu 1,2 milijarde doza.

PROČITAJTE JOŠ

BORJAN POENTIRAO! Naterali smo Milan da se BRANI NA SAN SIRU!

BAJDEN NAREDIO BOMBARDOVANJE: Američki vazdušni udar na mete u istočnoj Siriji

AMSS: Vozači budite oprezni zbog kolovoza

„Moderna“ je do sada isporučila 60 miliona doza vakcine protiv koronavirusa, od čega je 55 miliona isporučeno Sjedinjenim Američkim Državama. Istakli su da pokušavaju da poboljšaju distribuciju vakcina širom sveta, prenosi agencija Reuters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter