Izvor: Tanjug
28.02.2021 u 18:13
0

Najavljeno odobrenje za vakcinu „Džonson i Džonson“ u EU

 Francuska ministarka za ekonomska pitanja Anjes Panije-Runaše saopštila je danas da će vakcina protiv kovida19 američkog proizvođača lekova „Džonson i Džonson“ verovatno biti odobrena za upotrebu u Evropskoj uniji početkom marta.

NAJVAŽNIJE

PATRIJARH PORFIRIJE U MANASTIRU JASENOVAC: „Zlo je ovde pokazalo lice, dolazim da se preispitam pred bezbrojnim mučenicima“ (FOTO)

SRBIJA na 6.mestu po broju vakcinacija na milion stanovnika

NAJNOVIJI KORONA PRESEK U SRBIJI: Korona ne jenjava, preminulo 14 osoba!

SNALAŽLJIVI RUSI! Ovakvo gašenje požara nikad niste videli, ma sto posto! (VIDEO)

SUTRA SEDNICA KRIZNOG ŠTABA: Odlučivaće se o DODATNOM POOŠTRAVANJU mera!

Francuska ministarka je za televiziju „Frans 3“ potvrdila da Evropska agencija za lekove (EMA) trenutno razmatra dokumentaciju koju je dostavila američka farmaceutska kompanija, prenosi “Gardijan“.

NE PROPUSTITE: 

KOKEZA ODBIO POLIGRAF: Nije odgovorio na pitanje da li je učestvovao u pripremi ubistva Vučića

PRIVEDEN SLAVIŠA KOKEZA!

NAPADI NA SRBE: Izboden mladić u Kosovskoj Mitrovici!

ŠOK U HRVATSKOJ: Iznenada PREMINUO gradonačelnik Zagreba Milan Bandić!

Ona je naglasila i da bi odobrenje EU regulatora početkom marta omogućilo široku primenu vakcine krajem meseca ili početkom aprila i dodala da je to dobra vest pošto se vakcina „Džonson i Džonson“ primenjuje u jednoj dozi za razliku od ostalih vakcina za čiju punu efikasnost su potrebne dve.

Britanski list prenosi da je vakcina „Džonson i Džonson“ u subotu odobrena za hitnu upotrebu u SAD, a američka Uprava za hranu i lekove (FDA) potvrdila je da je ona u velikom procentu efikasna u sprečavanju ozbiljnije kliničke slike od bolesti kovid-19 prouzrokovanom svim do sada potvrđenim sojevima virusa.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter