Izvor: Stil/Objektiv.rs
09.08.2023 u 21:15
0

Napravite sami kod kuće – SPAS U POSLEDNJI ČAS: Idealna maska za kosu protiv opadanja

Ako muku mučite sa opadanjem kose, ova maska je spas.

Opadanje kose je zdravstveni problem sa kojim se suočava veliki broj ljudi. Preparati koje najčešće koriste kako bi oporavili svoju kosu uglavnom nemaju nikakav efekat, a i koštaju pravo malo bogatstvo. Baš zato mnogi pokušavaju da pronađu prirodno rešenje.

Ruski lekar Tatjana Viktorovna Konovalova otkrila je jednostavan recept za masku koja pomaže kod jačanja korena kose. I ona sama se suočila sa opadanjem kose, a ova maska je spasila.

Ova maska regeneriše strukturu korena kose i zaustavlja opadanje, a da biste je napravili, potrebna vam je samo jedna namirnica koji sigurno imate u svojoj kuhinji – šargarepa,

Šargarepa sadrži velike količine beta karotena, ali i vitamina A. Odlična je za dobar vid, a utiče i na zdravlje temena kose od čijeg zdravlja zavisi i sama kosa.

Hranljive materije koje šargarepa sadrži mogu da poboljšaju zdravlje kose, noktiju i kože. Pored toga, šargarepa pomaže i u detoksikaciji celog organizma, pa i temena, kao i stvaranju novih ćelija.

Priprema je vrlo jednostavna, samo je bitno da pratite ove korake:

Sitno naseckajte nekoliko svežih šargarepa i utrljajte smesu u koren kose.

Ostavite da deluje minimum 15 minuta, a zatim kosu dobro isperite kao što to inače radite.

Na početku, masku nanosite uvek pre pranja kose najmanje 5 puta zaredom. Kada vam kosa ojača i viidte prve rezultate, dovoljno je da nanosite rendanu šargarepu jednom mesečno, a prvi rezultati videće se već nakon nekoliko tretmana.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter