Izvor: HappyBSC
24.07.2020 u 13:50
0

KORONA VENČANJE NA GRANICI Sudbonosno „DA“ preko žice! (GALERIJA)

S obzirom na to da Šveđani i Norvežani ne mogu da putuju jedni kod drugih zbog koronavirusa, jedan par je odlučio da napraviti nešto nesvakidašnje i venča se na državnoj granici između ove dve zemlje.

BBC piše da je mlada Kamila Ojord iz Norveške, a mladoženja Aleksander Klern iz Švedske i da su svoje zavete jedno drugom rekli pre nekoliko dana na ceremoniji održanoj na samoj granici između ove dve zemlje odvojeni samo belom trakom. Svako se fizički nalazio u sopstvenoj državi pridržavajući se mera o suzbijanju širenja koronavirusa.

Par je kazao kako više nisu mogli čekati odluku o ukidanju ograničenja, a zanimljivo je i da je mlada u šali tu ideju iznela na vjenčanju.

– Nismo želeli da menjamo ranije zakazani datum. Želeli smo da se venčamo – rekli su.

S obzirom na to da je Švedska imala mnogo opušteniji pristup u borbi protiv koronavirusa u odnosu na ostale evropske države, a susedne države kao Norvešk je nisu stavile ne spisak zemalja u koje se sme putovati. Zbog toga je par odlučio da se venčati u šumi u jugoistočnoj regiji Holebek, na samoj granici sa Švedskom. Mladenci su stajali na suprotnim stranama, odvojeni tek satenskom belom trakom.

Mlada je priznala da je takav predlog o venčanju iznijela u šali, ali da su ga prijatelji i članovi njihovih porodica prihvatili s oduševljenjem. Mladoženja je novinarima kazao kako ni on ni njegova izabranica nisu očekivali da će bilo ko od bliskih prijatelja prisustvovatu svečanosti s obzirom na to da put do odabranog mesta vodi dugim šumskim putem. Na kraju su oboje bili oduševljeni brojem gostiju na svojoj „šumskoj“ ceremoniji sklapanja braka. Među gostima su bila i dvojica policajaca koja su vodila računa o tome da niko ne pređe granicu.

– Policajci su nas ljubazno zamolili da li mogu i oni da prisustvuju venčanju. Naravno da smo na to pristali – kazali su mladenci.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter