Izvor: happyBSC
09.11.2020 u 19:12
0

NIŠTA ZA DECU! Čuveni kuvar ne ostavlja nasledstvo potomcima

Gordon Remzi, jedan od najpoznatijih svetskih kuvara u intervjuu za britanski Telegraf izjavio je da svojoj deci neće ostaviti skoro ništa od svog bogatstva.

Čuveni Škot, koji je juče napunio 54 godine, rekao je da će deci ostaviti samo neku malu svotu novca, ali ne i svoje bogatstvo.

Za to, svetski poznati kuvarski šef, ima dobar razlog. Naime, Gordon želi da se njegovi naslednici sami pomuče kroz život i da zarade novac.

– Ne radim to zbog nikakve zlobe. Naprosto ne želim da postanu razmažena derišta – rekao je Remzi i objasnio:

– Naša deca ne sede s nama u prvoj klasi kad putujemo avionom. Kada budu zaradili svoj novac više će ga ceniti i neka ga troše kako žele. Ja sam svoj novac teško zaradio.

Gordon je objasnio i da je od starta nametnuo svojoj deci obaveze i stvorio im radne navike, kao i da svoj džeparac moraju da zarade.

– Od prvog dana sam svojoj deci nametnuo da postoji red i rad. Osim što ih time želim da ih zaštitim od toga da postanu nekakvih razmaženi kreteni, takođe moram da poštujem svoj posao i ljude koji rade za mene, a ne da im neka razmažena klinčurija smeta dok rade samo zato jer im je tata šef. Nastojao sam da ih što normalnije odgajim. Svi nešto rade – čuvaju životinje, svako ima zaduženja po kući. Dobijaju džeparac, ali ga moraju zaraditi – rekao je on.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter