Izvor: Glossy.rs
24.10.2020 u 21:45
0

RAZLOG NIJE NEZADOVOLJSTVO! Parovi u Japanu NIKADA ne dele bračni krevet ― ovo je razlog

Male kuće i stanovi ne sprečavaju japanske parove da spavaju u odvojenim krevetima ili čak sobama! To nije problem sa intimnošću, već veruju da je to suštinski dobro za njih, piše Bright Side.

Prvi razlog je to što imaju različite rasporede. Za njih nije poželjno probuditi svog partnera kad polaziš rano na posao, smatraju da se tako neće dovoljno odmoriti. Zato oba partnera spavaju bolje i bez uznemiravanja.

Zatim, jako im je važno da mame spavaju sa bebama, jer je nauka potvrdila da se deci omogućava stabilnija temperatura, manji broj otkucaja srca i mirnija su. Otac bira da li želi da spava sa njima ili u odvojenoj sobi.

OVO MORATE ZNATI

PRETUKLI ĆERKU jer je htela da se UDA ZA SRBINA! Francuska PROTERALA porodicu poreklom iz BiH!

Nastavnik u penziji pokušao da obljubi devojčicu (11) u garaži u Jagodini! NAMAMIO je PRIČOM O MAČIĆIMA!

HOROR na Paliluli! Telo muškarca pronađeno ispred napuštene zgrade

Poznato je da se u Japanu spava na futonima, što su dušeci punjeni pamukom, a ranije su bili te veličine koja je prilagođena za spavanje samo jedne osobe, te je odvojeno spavanje njima bilo potpuno normalno.

Sve u svemu, Japanci poštuju spavanje, svoj san, ne žele da ih uznemirava tuđe hrkanje, udaranje, otimanje jorgana.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter