Izvor:
27.03.2017 u 00:35
0

OVO STVARA GLAVOBOLJU SVAKOM RODITELJU: Evo kako dopreti do ćerke tinejdžerke!

Nesporazumi između majke i ćerke tinejdžerke veoma su učestala pojava, pa ako vam je ovo poznato, poslušajte predloge dr Tine Pejn Brajson kako da ih prevaziđete.

Za početak, ona savetuje da u razgovoru sa svojom devojčicom ne obezvređujete njene priče, emocije i utiske. Šta god da vam ispriča, saslušajte je umesto da je u startu sasečete. Zatim, vodite računa o tonu kojim razgovarate, jer su u pitanju najosetljivije godine i svaka povišena reč može da zvuči grublje nego što stvarno jeste.

Nužno je da zaradite njeno poverenje, jer ako misli da ćete drugima ispričati sve ono što vam ona poveri, vrlo je verovatno da će prestati sa otkrivanjem tajni. S vremena na vreme je iznenadite dozvolom za izlazak kojoj se nije nadala, a ako hoćete da je odvratite od nečeg, neka to ne izgleda kao da joj "solite" pamet. Pitajte je ponekad za savet u vezi sa oblačenjem ili uređenjem kuće i predložite joj da čitate istu knjigu ili slušate istu muziku.

Novosti
Foto:byrigo25.soup.io

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter