Izvor:
15.05.2017 u 19:57
0

PREKO FEJSBUKA SAZNALA DA JE USVOJENA: Ćerka pronašla majku nakon 52 godine! (VIDEO)

Nakon 52 godine potrage majka je konačno zagrlila svoju ćerku!

Amerikanka Dona Pejvi bila je prinuđena da se pre više od pet decenija odrekne svoje ćerke. Nju su, kao mladu mamu, roditelji naterali da svoju ćerku da na usvajanje, što je Dona pod prisilom učinila i ceo život se zbog toga gorko kajala.

"Svaki dan sam se molila za nju. Želela sam je uz sebe i molila se da je našla dobre roditelje", rekla je nesrećna Dona koja se, nakon što je dete dala na usvajanje, udala i rodila još dvoje dece. Njene ćerke Dona Šo i Dina oduvek su želele da upoznaju stariju sestru. Zajedno sa majkom su godinama tragale za njom, a onda su je nedavno i pronašle.

Doni se preko Fejsbuka javila Šeron koja je tek nedavno otkrila da je usvojena. Kada su njeni usvojitelji preminuli Šeron je krenula u potragu za svojom biološkom majkom.

DNK test je upućivao na Donu Pejvi. Kada ju je Šeron kontaktirala dogovorile su susret.

Nakon višesatnog iščekivanja i decenijskih pitanja, ćerka je svojoj majci pritrčala u zagrljaj.

Izvor:Alo.rs
Foto:Youtube/ News today 24

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter