Izvor: zenskimagazin.rs
26.04.2022 u 18:14
0

Šta raditi kada vaš suprug izabere svoju porodicu umesto vas?

Neki izboru su u životu prilično teški.

Neki su neophodni, a neki se podrazumevaju. Ako ste ikad zastali na trenutak i pomislili „moj muž je odabrao svoju porodicu umesto mene“, trebalo bi da znate da u toj priči niste sami. Zasnivanje vlastite porodice je nešto zaista divno, ali može da bude i vrlo nezgodno. Naime, brak ne uključuje samo dve osobe, jer u jednačinu ulaze i vaša i njegova porodica. Problem nastaje kada njegovi roditelji i ostali članovi porodice pređu granicu i postanu u najmanju ruku rečeno – uljezi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

ZAŠTO SE RASPADAJU BRAKOVI KOJI SU SVIMA BILI ZA PRIMER? Ovo su razlozi zbog kojih kažemo kraj!

Iako neće svaki muškarac dozvoliti ovakvo ponašanje, ako je to slučaj sa vašim suprugom, dobro bi bilo da znate šta vam ostaje da uradite. Jednu stvar je važno da imate na umu, a to je da svog supruga nikad ne bi trebalo da prisiljavate da bira između vas i svoje porodice. 

NEMOJTE DOZVOLITI DA SE VAŠA POVREĐENA OSEĆANJA PRETVORE U OGORČENOST

Da, imate svako pravo da se osećate povređeno i iznevereno. Nije poželjno da se pretvarate da niste uvređeni odlukom vašeg supruga da svojoj porodici da prednost u odnosu na vas, ali da li znate šta ne bi trebalo da uradite? Ne smete dozvoliti da se vaša povređena osećanja pretvore u ogorčenost, jer će to razoriti vaš brak. Važno je da težite ka rešenju ove situacije, a ne ka stalnom osvrtanju na prošlost.

 RAZGOVARAJTE SA NJIM OTVORENO I ISKRENO

Jedno je važno da zapamtite: sve probleme koje imate sa širom porodicom, bilo vašom ili vašeg supruga, kao i sa vašim prijateljima, važno je da rešavate samo sa svojim partnerom. Smatrajte ovo najboljim bračnim savetom koji ćete ikad dobiti. Komunikacija je kao što sigurno znate osnova svake zdrave veze, zato nemojte pretpostavljati da on zna kako se osećate.

PRUŽITE SVOM SUPRUGU MALO VREMENA I PROSTORA DA PREISPITA SVOJU ODLUKU

Konstantno svađanje sa suprugom po pitanju problema koji je među vama neće dovesti do njegovog rešenja. Bolja varijanta od toga je da mu pružite malo vremena i prostora da preispita svoju odluku. Sve promene koje nam se dešavaju, počinju u nama samima. Ni vi, ni njegova porodica ne možete da ga naterate da odabere stranu koju ne želi. On je taj koji mora da uvidi svoje greške i da pokuša da ih ispravi.

UZMITE ODREĐENE OKOLNOSTI U OBZIR

Kada se osećamo zanemareno, skloni smo da preterujemo i donosimo pogrešne zaključke. Možda ste u celoj priči zaboravili da uzmete u obzir i neke okolnosti koje bi mogle da budu ključ date situacije. Možda je on provodio mnogo vremena sa svojom porodicom jer je neko od njenih članova bio bolestan, pa mu je trebala pomoć, što ne znači da vas suprug stavlja na drugo mesto u svom životu. Njegova porodica ne prestaje da postoji iz prostog razloga što je on sada u braku s vama.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter