Izvor: Happy BSC/Citymagazine
14.06.2022 u 17:47
0

VOJVOTKINJA OD KEMBRIDŽA OČARAVA IZVAJANOM FIGUROM: Zavirite u jelovnik Kejt Midlton koji se sastoji od 6 moćnih pravila! (FOTO)

Vojvotkinja od Kembridža Kejt Midlton godinama oduševljava svojim besprekornim stilom, otmenošću, ljupkošću i disciplinom, a njena vitka linija i način života nemerljiva su motivacija damama širom sveta. Za vas smo pripremili čak 6 pravila kojih se harizmatična brineta uvek pridržava, a pomažu joj da ostane mladolika, energična i po merilima svetskog modela. Veoma su jednostavni za rekreiranje, te se odmah možete baciti za zapisivanje!

1. Voli da priprema kari

Prema rečima Kerolin Rob, kuvarice britanske kraljevske porodice punih 10 godina, Vilijam i Kejt insistiraju na ručku u društvu dece, kako bi provodili kvalitetno zajedničko vreme. Ona je zadužena i za pripremu jela, kada je u mogućnosti, a na meniju je često kari. Trudi se da bude sve bolja u kuvanju, mada njen suprug voli da se našali kako bi mogla i bolje, jer je on mršav.

3. Ume da se počasti za Božić

Tokom božićnih praznika par zajedno sa decom odlazi u Norfolk, gde ih dočekuje kraljica, ali i bogata trpeza. Pre odlaska u katedralu, porodica se okupi za doručak, a ubrzo sledi ručak, koji se sastoji od škampa ili jastoga, zatim pečene ćurke, i garnirunga od povrća. U večernjim satima zakusku čine plećka, ćurka ili šunka, uz preko 15 priloga po ukusu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

4. Balansirana ishrana

Usled nesnosnih mučnina tokom prve trudnoće, Kejt nije prijala nikakva hrana. Međutim, potražila je stručnu pomoć uz koju je povratila apetit, a najviše je konzumirala avokado, šumsko voće i kaše, kako bi nastavila da održava drugo stanje bez problema.

5. Voli da proba nove ukuse

Iako je isprobavanje hrane pred kamerama nesvakidašnje iskustvo, vojvotkinja se lepo snašla u tome. Naime, tokom zvanične posete Kanadi, zajedno sa suprugom posetila je festival hrane i vina. Tada je po prvi put okusila jednu vrstu školjke u slasnom sosu. Utisci su bili sjajni, posebno jer prethodno nije imala priliku da vidi ovaj morski plod u svežem stanju.

6. Ne izbegava desert

Porodična okupljanja podrazumevaju da se na trpezi nađe i poneki slatkiš, kakva je štrudla sa džemom ili puding od karamele. Za Božić se tradicionalno služi puding ili voćni kolač uz neizostavni čaj. Ipak, Kejt najviše voli da se ponekad zasladi kolačićem ili drugim slatkišem, i to u društvu dece.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter