parovi prijava happy zvezda prijava kviz

Srbija u raljama stranih špijuna i domaćih izdajnika: Pojačano delovanje stranog obaveštajnog faktora, a ambasadori se prave naivni! (VIDEO)

 

Uhapšeni pripadnik Uprave kriminalističe policije duže vreme je sarađivao sa obaveštajcima jedne zapadne službe i to nije trajalo samo nekoliko meseci, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović. On kaže da ne može da otkriva ime privedenog lica, niti da daje više detalja iz istrage, osim da je ta osoba u rukama naših istražnih organa, i da dalje postupanje zavisi od tužioca. 

- Zbog komplikovanja odnosa Istoka i Zapada obaveštajne službe započele su na Balkanu ozbiljnu igru - kaže za Telemaster vojni analitičar Aleksandar Radić. Dodaje, da prikupljanje podataka više nije primarno, novina je da se po političkim nalozima kreće u akciju. 

- Da se radnje obaveštajnih službi javno iznose narodu nije uobičajeno, ali je ponekad neophodno da se napravi rez - kaže kriminolog Zlatko Nikolić.

- Stvaranje uticaja u srpskoj vlasti osnovni je motiv rada svake strane službe na našem prostoru -  kaže Radić, 

Poslanici u Skupštini Srbije tražili su od predstavnika vlasti obaveštenja o tome ko su špijuni u Srbiji, ko iz Uprave kriminalističke policije odaje poverljive podatke, ko je uhapšen povodom dešavanja u Crnoj Gori i pod kakvom krivičnom prijavom su oni privedeni. 

U međuvremenu, mediji prenose da u Beograd dolazi Nikolaj Patrušev - šef svih ruskih tajnih službi i čovek koji je 1999. godine nasledio Vladimira Putina na čelu ruske obaveštajne službe da bi na toj funkciji ostao tokom dva Putinova predsednička mandata. Na sastanku sa srpskim kolegama, na stolu bi trebalo da budu sledeće teme: međunarodni terorizam, migrantska kriza i ekstremizam na Kosovu i Metohiji. 

 

HappyTv.rs
Foto: Youtoube Printscreen/HappyTv

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Utorak
04:30 Dobro jutro Srbijo
11:00 Čađava mehana
11:55 Vesti
12:05 Provodadžija
12:55 Vesti
13:10 Provodadžija
14:05 Beni Afet serija
15:55 Vesti
16:05 POSLE RUCKA
17:50 Telemaster
18:30 Kviz: Naslovna strana
19:00 Glamur
19:15 UPOZNAJTE PAROVE
21:00 PROVODADZIJA
22:05 U KORAK SA PAROVIMA
23:00 LUDA KUCA
24:30 Erotski film