Izvor:
18.03.2019 u 15:31
0

Posle Barselone, Grizman na meti Pari Sen Žermena!

Napadač Atletiko Madrida Antoan Grizman mogao bi narednog leta da promeni sredinu.

Proteklih dana mediji u Španiji i Francuskoj pisali su o njegovom nezadovoljstvu posle eliminacije kluba iz Lige šampiona i interesovanju Barselone.

Prvak Španije je prema tim navodima spremio ponudu od 200 miliona evra, koliko iznosi otkupna klauzula. Posle svega, "As" je sada objavio da je za usluge reprezentativca Francuske zainteresovan i Pari Sen Žermen.

Čelnici "svetaca" pažljivo prate razvoj situacije i spremni su da pošalju ponudu u slučaju da klub napusti neko od napadača, Nejmar da Silva ili Kilijan Mbape, za koje se raspituju Real i Barselona.

Izvori bliski Grizmanu navode da on nije protiv ideje da se vrati u Francusku, ali pod određenim uslovima. Ambicije Parižana su svakako nešto što mu apsolutno odgovara, tako da nije nemoguće da postane član prvaka Francuske jer PSŽ smatra "klubom budućnosti".

B92
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter