Izvor:
25.08.2019 u 17:46
0

VRAĆA SE: Mihajlović napustio bolnicu, hoće da prisustvuje prvoj utakmici nove sezone!

Trener Bolonje Siniša Mihajlović naći će se na klupi svoje ekipe u prvoj utakmici nove sezone Serije A.

Italijanski mediji prenose da se dogodila neverovatna i neočekivana stvar, da je srpski stručnjak napustio bolnicu, u kojoj se leči od leukemije i da će biti uz svoju ekipu za utakmicu protiv Verone.

Meč počinje na stadionu Bentegodi od 20.45.

Pedesetogodišnji trener napustio je bolnicu u Bolonji prvi put za šest nedelja otkako je započeo sa terapijom.

Mihajloviću je dijagnostifikovana leukemija i odmah je hospitalizovan, ali je ostao u kontaktu sa ekipom i stručnim štabom putem modernih tehnologija.

– To nije bilo dovoljno za Mihajlovića, pa je poželeo da prisustvuje otvaranju nove sezone. To je rizičan potez jer hemioterapija može da dovede do slabljenja imunog sistema, ali prema poslednjim izveštajima njegovi doktori rade sa medicinskim osobljem Bolonje kako bi sprečili eventualne komplikacije- navode italijanski mediji.

Izvor: B92
Foto: YouTube/ B92/ Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter