1°C

Beograd

MILOJEVIĆ POSLE PORAZA OD PARTIZANA: Ja sam najodgovorniji, za to sam se opredelio i neka ide sve na moju dušu!

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević preuzeo je na sebe krivicu posle poraza od Partizana (2:0) u derbiju i priznao da bi sigurno, da je znao ovakav ishod, promenio izbor startne postave.

Milojević je odlučio da u Humskoj ne igraju standardni Mateo Garsija i Hose Kanjas, zbog pravila broja stranaca, i indirektno priznao da je pogrešio.

- Nikada od mene nećete čuti alibi. Odlučio sam se za te igrače, strance i sada je neukusno pričati. Možda je trebalo da izaberem drugi tim, da mogu da promenim stavio bih druge strance da igraju. Imamo problema - rekao je Milojević novinarima u miksu, umesto planirane konferencije za medije kako bi izbegao put uz grupu navijača Partizana.

Statistika kaže da crveno-beli nisu imali šut u okvir gola i taj podatak Milojević je opisao kao tragičan.

- Statistika ne laže. Bilo je situacija kada smo mogli da rešimo na drugačiji način pred golom rivala. Moraćemo da pronađemo zašto je tako bilo i rešenje. -

On je dodao da je probao da iznenadi Partizan sa postavkom i izborom, ali i branio da nije bila defanzivna taktika.

- Nije defanzivna taktika, 3-4-2-1. Čim se vide trojica štoper onda svi kažu da je previše defanzivno. Ja sam najodgovorniji, za to sam se opredelio i neka ide sve na moju dušu. -

Milojević priznaje da peče poraz od najvećeg rivala, ali da ništa ne odlučuje.

- Ima puno da se igra, niko nije bio prvak u septembru i oktobru. Psihološki momenat nije lep, posebno kada se izgubi u derbiju. Profesionalci smo i moramo da zaboravimo što pre - zaključio je on.

Izvor: Tanjug
Foto: crvenazvezdafk.com

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar