Izvor:
09.11.2016 u 19:41
0

Kazna: Dao gol kraljevskom klubu, pa zaradio devet meseci zatvora!

Fudbaler Las Palmasa Serhio Arauho kažnjen je u Španiji sa devet meseci zatvora i dve godine zabrane voženja automobila zato što je odbio da sarađuje sa policijom posle saobraćajnog prekršaja, preneli su danas španski mediji.

Argentinski napadač je krajem septembra odbio da se podvrgne alko-testu nakon što je optužen za saobraćajni prekršaj i tvrdio je da su ga policajci prevarili.

Uprkos presudi suda u Gran Kanariji, malo je verovatno da će Arauho provesti vreme u zatvoru, pošto španski zakoni ne zahtevaju služenje kazne u zatvoru ako je kazna kraća od dve godine i ako delo nije nasilno.

Arauho je tvrdio da je bio na mestu suvozača kada je automobil zaustavila policija. Njegov prijatelj koji je vozio kazao je da mu je pozlilo i zaustavio je auto pored puta. Prema tvrdnjama fudbalera, policija mu je naložila da on pomeri auto, iako im je rekao da je pio alkohol pre toga. Posle toga je usledio alko-test, koji je pokazao da je igrač prešao granicu. Arauho je priznao da je policajce na licu mesta nazvao "lažovima", kao i da se osetio "prevarenim", ali i da im je rekao da će predsednik Las Palmasa "srediti sve". On je posle odbio da se podvrgne drugom alko-testu, rekavši da nije bio svestan da je to krivično delo.

Policajci su imali drugačiju veću dogadjaja. Oni su naveli da je Arauho svojevoljno pomerio automobil, posle čega ga je nesigurno odvezao 20 metara dalje, kao i da je probao da zatvori vrata i da im pobegne.

Arauhov advokat tražio je da se slučaj odbaci, navodeći da je njegov klijent popularan i da je zato bio žrtva zamke, kao i da to što je vozio 20 metara nije nikakav javni rizik. On je posle potvrdio da će se žaliti na presudu.

Inače, Arauho se ove sezone proslavio pošto je dao izjednačujući gol za Las Palmas protiv Real Madrida u 85. minutu.

Kurir
Foto: udlaspalmas.es

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter