Izvor:
03.08.2017 u 03:39
0

HRABRI CRNO-BELI IZBEGLI PORAZ U PIREJU ALI SE SELE U LIGU EVROPE: Olimpijakos na iskustvo prolazi dalje! (VIDEO)

Fudbaleri Partizana odigrali su nerešeno večeras u Pireju sa domaćim Olimpijakosem (2:2), ali se ipak sele u poslednju rundu kvalifikaciju za Ligu Evrope jer su kod kuće poraženi sa (1:3), pa tako tim iz Pireja ide u plej-of sa Ligu šampiona pobedom od (5:3).

Crno-beli su se odlično nosili sa favorizovanim Olimpijakosom u obe utakmice, ali je tim iz Pireja zahvaljujući ogromnom iskustvu uspeo da se izbori sa upornim igračima Partizana i plasira se dalje.

Ostaje utisak da je šampion Srbije možda mogao da izvuče i povoljniji rezultat iz ove dve utakmice, ali su se igrači Partizana svakako lepo predstavili nastupom protiv tima iz Pireja.

Crno-beli takmičenje nastavljaju u poslednjoj rundi kvalifikacija za Ligu Evrope, dok Olimpijakos ide u plej-of za Ligu šampiona.

TOK MEČA:

II POLUVREME

90+4. minut – KRAJ UTAKMICE U PIREJU (2:2)! Fudbaleri Partizana odigrali su nerešeno večeras u Pireju sa domaćim Olimpijakosem (2:2), ali se ipak sele u poslednju rundu kvalifikaciju za Ligu Evrope jer su kod kuće poraženi sa (1:3), pa tako tim iz Pireja ide u plej-of sa Ligu šampiona pobedom od (5:3). Crno-beli su se odlično nosili sa favorizovanim Olimpijakosom u obe utakmice, ali je tim iz Pireja zahvaljujući ogromnom iskustvu uspeo da se izbori sa upornim igračima Partizana i plasira se dalje. Ostaje utisak da je šampion Srbije možda mogao da izvuče i povoljniji rezultat iz ove dve utakmice, ali su se igrači Partizana svakako lepo predstavili nastupom protiv tima iz Pireja.

90. minut – Sudija je produžio utakmicu za 4 minuta

86. minut – Velika šansa za Marka Jankovića koji je ostao sam ispred Kapina ali je očajno šutirao

85. minut – Saša Ilić je ušao umesto Tavambe

84. minut – GOOOLLL – ĐURĐEVIĆ! Sjajna akcija crno-belih po desnoj strani koju je Đurđević krunisao sjajnim golom, kojim bi Partizan mogao da izbegne poraz u Pireju

79. minut – Kosović je zamenio Jevtovića.

72. minut – Odmah i druga izmena u domaćim redovima – Jagoš Vuković ustupa mesto Saši Zdjelaru

70. minut – Izmena kod Olimpijakosa – Seba menja strelca drugog gola Fortunisa

65. minut – Prva izmena u Partizanz – Pantić je ušao umesto Sume

58. minut – Sada je Kljajić sjajno intervenisao i sprečio Jagoša Vukovića da postigne gol nakon prekida

51. minut – GOOOLLL! FORTUNIS! – Sjajno su crno-beli otvorili drugo poluvreme, ali su onda igrači Olimpijakosa napravili jedan opasan napad nakon koga se Fortunis najbolje snašao u šesnaestercu Partizana i glavom savladao Kljajića. Čini se da će ovaj gol odlučiti pobednika ovog dvomeča jer su sada igračima Partizana potrebna još 4 gola

48. minut – Sjajno je Partizan otvorio drugo poluvreme i odmah na startu imao dva vezana kornera

46. minut – Počelo je drugo poluvreme na Karaiskakisu

I POLUVREME

45+2. minut – KRAJ PRVOG POLUVREMENA (1:1)! Odlično se drže igrači Partizana večeras u Pireju. Crno-beli su bili mnogo opasniji protivnik tokom prvih 45 minuta, imali odličnu šansu ali ih je onda presekao pogodak Karsele nakon velike greške Kljajića. Crno-beli su se ponovo podigli posle primljenog gola, pa je grešku golmana Olimpijakosa odlično iskoristio Suma. Partizan je posle toga imao još dve dobre šanse da dođe do vođstva, ali se igrači nisu najbolje snašli u završnici akcije!

39. minut – Dobar udarac Tavambe sa 16 metara ali je Kapino ovaj put bio siguran

33. minut – GOOOLLL – 1:1! SUMA! Šutirao je Janković sa 20 metara ali je Kapino jako loše reagovao i lopta mu se od grudi odbila u polje, a to je iskoristio najskuplji igrač u istoriji Partizana i poravnao rezultat u Pireju. Golmani su svojim greškama sada iskočili u prvi plan

22. minut – GOOOLLL – 1:0! KARSELA! Izveo je slobodnjak, lopta je išla pravo u golmana Kljajića, ali mu je prošla kroz ruke i otišla iza gol-linije.

14. minut – ŠANSA ZA PARTIZAN! – Sjajno je Janković centrirao, na tu loptu je natrčao Đirđević i udarcem glavom pokušao da postigne gol ali je onda Kapinos izvrsno reagovao i refleksno uspeo da izbaci tu loptu iz gola

7. minut – Prvi korner za crno-bele ali je golman Kapino bio oprezan pa nije bilo problema za odbranu Olimpijakosa

1. minut – Počela je utakmica

SASTAVI:

Stadion: Karaiskakis;
Sudija: Haviejr Estrada (Španija);

OLIMPIJAKOS: Kapino, Figueiras, Vuković, Retsos, Kutris, Ođiđa Ofoe, Romao, Karsela, Fortunis, Marin, Ben.

PARTIZAN: Kljajić, Vulićević, Ćirković, Ostojić, Miletić, Everton, Jevtović, Janković, Tavamba, Suma, Đurđević.

Olimpijakos je bio uspešniji u prvoj utakmici i iz Beograda poneo veliku prednost

Happytv.rs
Foto: Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter