Izvor:
03.12.2017 u 09:10
0

JARČEVI U PROBLEMU PRED ZVEZDU: Keln smenio trenera!

Utakmica sa Šalkeom u Gelzenkirhenu po svemu sudeći bila je i poslednja za Petera Štegera na klupi Kelna. Tako barem tvrdi dobro upućeni lokalni list u ovom gradu Ekspres, koji piše da će klub sa Rajn Energi stadiona tu vest objaviti u nedelju.

Šteger je večeras odigrao 150. utakmicu na klupi kluba koji je prošle godine uveo u Evropu nakon 25 godina, ali je ove sve krenulo naopako.

Ipak, ove je sve krenulo napako, a posebno u Bundesligi, gde su Jarčevi nakon 14 odigranih utakmica osvojili samo tri boda i zaostaju već 11 za Hamburgerom, koji je prvi iznad zone ispadanja.

Keln u četvrtak gostuje Crvenoj zvezdi u odlučujućoj utakmici za prolazak u 1/16 finala Lige Evrope, a tamo će ekipu najverovatnije predvoditi dosadašnji trener omladinaca Štefan Rutenbek, dok će mu pomoćnik biti Kevin Mekena.

Nakon utakmice sa Šalkeom Šteger je održao sastanak sa potpredsednikom Tonijem Šumaherom i sportskim direktorom Jergom Jakobsom. Pored iskusnog stratega klupu Kelna će izvesno napustiti i njegov pomoćnik Manfred Šmid.

Happytv.rs/Mozzartsport
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter