Izvor:
03.01.2018 u 00:17
0

ČELSI NIJE ODUSTAO OD BOAĆIJA! Napadač Zvezde i dalje na Konteovom spisku želja!

Za napadača Zvezde Ričmonda Boaćija raspituju se mnogi klubovi, a kako pišu engleski mediji nije se "ohladio" ni Čelsi .

Ivning Standarda" navodi da su 24-godišnji centarfor Zvezde i vezista Monaka, Tomas Lemar, trenutno najveće želje menadžera "plavac" Antonija Kontea u januarskom prelaznom roku.

Musa Dembele iz Seltika dugo je bio meta Čelsija, ali im je škotski klub tražio 40 miliona funti, koliko klub iz Londona nema nameru da plati, pa se okrenuo drugim rešenjima, a među njima je Boaći.

Radi se o tome da Konte, sa kojim je Boaći ranije sarađivao dok je bio u Juventusu, traži napadača, koji bi menjao neprikosnovenog Alvara Moratu. Do sada je to bio Miši Batšuai, ali Belgijanac traži novi klub u kojem će imati veću minutažu, kako bi osigurao mesto u reprezentaciji na Mundijalu u Rusiji.

Naravno, nije promaklo Englezima da je Boaći na 27 mečeva dao 25 golova. Zvezda je navodno za napadača Gane imala ponude od sedam miliona, koliko je bio raspoložen da plati Ren, devet je nudio Bešiktaš, dok Kinezi navodno mogu da plate 12 miliona evra.

Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter