Izvor:
15.03.2018 u 20:27
0

DELUJE ZASTRAŠUJUĆE ŠTO SAM BIO U BOLNICI! Donald se vraća u tim: Zdrav sam, srce radi kako treba!

Kapiten Crvene zvezde Mičel Donald izašao je iz bolnice i najavio da će uskoro biti na terenu, a dodao je i da je delovalo pomalo zastrašujuće što je proveo nekoliko dana u bolničkom krevetu.

Donaldu je pozlilo u petak, pred duel protiv Napretka, nakon čega je primljen na odeljenje kardiologije u Kliničkom centru Srbije.

Odradili su mi sve potrebne preglede, čak i više nego što je trebalo. Zato sam se toliko i zadržao. Nisu ništa pronašli što bi trebalo da me brine. U potpunosti sam zdrav! Srce radi kako treba, nema problema sa drugim funkcijama u organizmu. Deluje neobično i zastrašujuće jer sam nekoliko dana proveo u bolnici, ali to je samo zbog ispitivanja koja sam imao svakodnevno – rekao je Donald.

Holanđanin je poručio zvezdašima da ne brinu, istakao je da je u potpunosti zdrav i da se nada da će uskoro oboriti rekord Kadua Mendeša i postati apsolutni lider po broju nastupa u crveno-belom dresu, kada su stranci u pitanju.

Donald je objasnio i šta se dogodilo prošlog petka, kada je osetio vrtoglavicu nakon čega je supruga pozvala hitnu pomoć.

Bilo je malo i panike. S obzirom na to da sam profesionalni fudbaler, a da svi znamo šta se događalo poslednjih dana u Evropi, odmah su me uputili u Klinički centar – istakao je kapiten crveno-belih i na kraju poručio da nema razloga za brigu.

Od danas sam već na treninzima, ali sledi nam i pauza za utakmice reprezentacije pa ću moći malo i da se odmorim – zaključio je Donald.

Informer
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter