Izvor:
08.05.2019 u 05:25
0

AUTO-MOTO SAVEZ SRBIJE: Prohodnost puteva je dobra, intenzitet saobraćaja umeren!

Prohodnost puteva u Srbiji je dobra, a intenzitet saobraćaja je umeren na svim putnim pravcima, saopštio je jutros AMS S.

Posle prohladnog i po kotlinama maglovitog jutra, tokom dana vozači mogu očekivati povoljnije vremenske prilike, više sunčevih intervala i nešto više dnevne temperature.

Iz JP Puteva Srbije savetuju oprezniju vožnju, kao i više tolerancije za volanom ukoliko dođe do nepredviđenih zastoja i usporene vožnje na onim deonicama na kojima su radovi u toku.

Prema poslednjim informacijma Uprave granične policije, na putničkim terminalima naših graničnih prelaza nema dužih zadržavanja od 30 minuta.

Teretnjaci na prelazima Batrovci i Bačka Palanka, na izlazu iz zemlje, čekaju dva sata, a na prelazima Kelebija i Horgoš 90 minuta.

Napominje se da često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Mađarske i Hrvatske i da tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na našim graničnim prelazima.

Prema poslednjim informacijama "Puteva Srbije" na naplatnim stanicama nema zadržavanja.

Izvor: Tanjug
Foto: YouTube Printscreen/Auto-moto savez Srbije AMSS

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter